Készül az Így jártam apátokkal, Hilary Duff főszereplésével

2021. 04. 22.

Aki nagy rajongója volt az Így jártam anyátokkal című sorozatnak, annak van egy jó hírünk!

A 2008-tól egészen 2014-ig sugárzott széria, ugyanis visszatér csak egy kicsit másképp. A több mint 7 éve véget ért sit-com a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb produkciója volt, amelyet sokan a Jóbarátok méltó utódjának tartottak. Ezért is volt akkora fájdalom a világ számára, amikor 9 évad után búcsút kellett venni az öt jó baráttól.

Much Music Video Awards 2007
Forrás: northfoto.com

Tegnap viszont egy igencsak felvillanyozó hír érkezett! Bár régi formájában nem, de spin off sorozatként újra képernyőre kerül a széria, méghozzá Hilary Duff főszereplésével. Ez azonban még nem minden, mivel a történeten szó szerint csavartak egyet és most a női főszereplő szemszögéből mutatják be az eseményeket.

Pontosabban azt, hogy Sophie (Hilary Duff) a fiának beszél arról, hogyan találkozott annak idején az apjával, és közben bemutatja a baráti társaságát is, akik nemcsak önmagukat keresik, hanem próbálnak eligazodni napjaink randialkalmazásaiban is.

Arról még semmit sem tudni, hogy a spin off-nak lesz-e bármilyen köze az eredeti sorozathoz, ahogy azt sem, hogy a régi főszereplők közül fel fog-e tűnni valaki. De azt már igen, hogy a forgatások még idén elkezdődnek és a Hulu streaming szolgáltatón lesz elérhető.

Forrás: justjared.com