Barion Pixel Ezért nem szerepelt Julie Walters „Mrs. Weasley” a Harry Potter reunionban – Coloré

Ezért nem szerepelt Julie Walters „Mrs. Weasley” a Harry Potter reunionban

2022. 01. 05.

Az HBO Max elhozta nekünk 20 év után a nagy osztálytalálkozót, ám voltak, akik hiányoztak a szereplők közül, többek között a Weasley család anyukája.

A Harry Potter: Visszatérés Roxfortba címet viselő produkciót milliók várták, hiszen újra visszarepített minket a varázslótanoncok világába, különleges interjúkat tartalmazott és kulisszatitkokat árult el.

Mrs Weasley Harry Potter
Forrás: HBO Go

A hiányzók között egy fontos szereplőt kellett nélkülözni, Julie Walters személyében. A színésznő, aki szerepelt a Mamma Miában, és a Mary Poppins 2-ben is, egy ideje visszavonult a színészettől és a nyilvános szereplésektől. Ez sajnos egy egészségügyi probléma miatt alakult így, ugyanis 2020-ban megküzdött a vastagbélrákkal, ami ráadásul már III. stádiumú volt. A színésznő legyőzte a kórt, de jó időre hátat fordított a szereplésekkel együtt járó stressznek. Julie azt nyilatkozta, egyetlen esetben térne vissza: ha felkérnék a Mamma Mia 3-ra.

Walters mellett a sorozat alkotója, JK Rowling sem vett részt a különleges eseményen, valószínűleg a legutóbbi transzfóbiás megjegyzései körüli vita miatt (amelyet Radcliff, Watson és Grint is elítéltek). A Rowlinggal készült archív interjúk azonban továbbra is szerepeltek a rendhagyó adásban. Az írónő egyébként továbbra is uralja a Harry Potter franchise-t, és profitál az összes hivatalos Potter-tartalomból, beleértve a találkozót is.

Forrás: deadline.com