Barion Pixel Hónapokig titkolták: Milo Ventimiglia titkos esküvőn feleségül vette Jarah Mariano-t – Coloré

Hónapokig titkolták: Milo Ventimiglia titkos esküvőn feleségül vette Jarah Mariano-t

2023. 10. 31.

A Hősök és a Rólunk szól sztárja, Milo Ventimiglia ráadásul nem is most, hanem még az év elején kötötte be szerelme fejét.

Milo Ventimiglia és Jarah Mariano modell titokban házasodtak össze egy privát esküvői ceremónián, a családjuk és a közeli barátok körében tettek fogadalmat.

A 46 éves színészt és a 38 éves modellt először tavaly hozták kapcsolatba egymással a médiában, de nyilvánosan soha nem erősítették meg összetartozásukat. A házaspárt az elmúlt hónapokban Kaliforniában látták sokat együtt, miután Milo 2022 nyarán egy farmot vásárolt Malibuban.

Milo Ventimiglia
Forrás: NBC/NBCU/Getty Images

Jarah a Sports Illustrated Swimsuit Edition-ben, valamint a Victoria’s Secret modelljeként ismert leginkább.

Ventimiglia korábban is nagyon szűkszavúan nyilatkozott a magánéletéről. Amikor a Rólunk szól, generációkon átívelő családi dráma kapcsán kérdezgették, hogyan látja a saját szerelmi életét, családi lehetőségeit, azt mondta:

A szerepem nem késztet arra, hogy családot alapítsak, ugyanakkor azt gondolom, hogy úgy vagyok kitalálva, hogy egyszer majd erős családi egységet szeretnék. Amikor megtörténik, majd megtörténik. Nem keresem, nem erőltetem. Jelen vagyok az életemben, tudatosan abban a térben, hogy amikor majd megjelenik és helyénvaló lesz, akkor biztos leszek benne, és sikerülni fog.

Úgy tűnik, a szépséges modellel most eljött az idő és a hely, hogy Milo Ventimiglia családot alapítson. Némi vicces összefüggés mégis van a sorozat és a szerelemre találás között, ugyanis Milo karakterét Jess Mariano-nak hívják a Rólunk szól-ban, ami a valódi felesége vezetékneve.

Forrás: US Magazine
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images