Barion Pixel Kiderült, hogy mi a 66 éves Michelle Pfeiffer szépségének titka? Simán letagadhatna 20 évet a világsztár! – Coloré

Kiderült, hogy mi a 66 éves Michelle Pfeiffer szépségének titka? Simán letagadhatna 20 évet a világsztár!

2024. 05. 13.

Vannak köztünk olyan kortalan szépségek, akiknek valódi korát nehéz megállapítani és igencsak meghökkenhetünk, ha kiderül, hogy milyen idősek valójában. Michelle Pfeiffer is ezek közé tartozik.

A Golden Globe, BAFTA-díjas és háromszoros Oscar-díjra jelölt amerikai színésznőről, Michelle Pfeifferről gondoltad volna, hogy 65 éves?

Pedig annyi, ugyanis 1958. április 29-én született. A Krumplirózsa, a Veszélyes kölykök, a Hangya és a Darázs sztárja azt is elárulta, hogy minek köszönheti azt, hogy ilyen jól néz ki.

Nem múló hóbort

Egész életében odafigyelt magára, a testére, amely azt jelenti, hogy a rendszeres testmozgás a mindennapi életét képezi, mint ahogy az egészséges táplálkozás is. Pfeiffer úgy gondolja, hogy fiatalos megjelenésének és karcsú testének egyik fő oka a vegán étrend. Azért egészségesebb ez, mert elhagyja az ember azoknak az anyagoknak a bevitelét, amelyek a hízást és a bőr öregedését is okozzák. Ám még ennél is többről van szó.

Michelle Pfeiffer
Kép forrása: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images

Michelle Pfeiffer és a kozmetikumok

Mivel a bőr a testünk legnagyobb szerve, így még inkább tudatosan kell bánni azzal. Mivel a kozmetikumok is tartalmazhatnak a bőrt károsító anyagokat, az különösen ki van téve annak negatív hatásainak. Mióta gyermekei megszülettek sokkal figyelmesebben elolvassa, hogy egy-egy szépségápolási termék milyen összetevőkkel rendelkezik.

27 évvel ezelőtt a gyermekeim születésével kezdődött. Elkezdtem az ő szemükön keresztül nézni a világot, és mint minden újdonsült anya meg akarta védeni őket. Egyre jobban tudatosult bennem, hogy milyen termékeket fogyasztunk és kenünk a testünkre.

A színésznő a bőrápolást is komolyan veszi, de ez nem azt jelenti, hogy rákattan az újdonságokra. Sőt, a brightside.com-nak azt is elárulta, több mint 10 éve ugyanazt a kozmetikumot használja.

Több mint tíz éve nem változtattam azon, amit a bőrömön használok. Annyira reaktív bőröm van, hogy ha találok valamit, ami teljesít és megfelelő, akkor ragaszkodom hozzá.

Nem hisz abban, hogy csakis a bonyolult szépségápolási rutinnal lehet a bőrt ápolni és szebbé, fiatalabbá tenni. Nemcsak időigényes mindez, de a sok és sokféle kozmetikum megnöveli az irritációt és a pattanások kialakulásának esélyét. Amit ő tesz a bőrével nagyon egyszerű: tisztít és hidratál.

Az ő szakmájában…

Színészként reflektorfényben van és a nőkre talán még nagyobb nyomás nehezedik, ha az öregedésről van szó. Michelle Pfeiffer azonban megszerette az arcán feltűnő ráncokat és a korát is. Minél idősebb lesz, annál könnyebb mindezekkel szembenéznie. Hiába akarna 30 évesnek kinézni, az nem fog megtörténni. Ehelyett inkább megkedvelte mostani külsejét és ez megkönnyebbülést is hozott számára. Január 5-i Instagram bejegyzése is erről árulkodik.

Smink nélkül is ragyogó.

Nyitókép forrása: Noam Galai / Stringer / Getty Images