Barion Pixel Melissa Joan Hart visszatér, méghozzá igazán furcsa módon – Coloré

Melissa Joan Hart visszatér, méghozzá igazán furcsa módon

2023. 12. 23.

A 47 esztendős szőke Melissa Joan Hartra meglehetősen furcsa idők járnak, de ezt szakmai kihívásnak tekinti a kétezres évek kedvelt tini sztárja.

Melissa Joan Hart alakította Sabrinát, a tini boszorkányt az 1996 és 2003 között futott sitcomban. Sabrina Spellman karaktere hozta el az ismertséget Hart számára, aki a sorozaton kívül szerepelt még 1-2 filmben, sokat cameozott, feltűnt Britney Spears Crazy klipjében, felnőttként pedig B-kategóriás karácsonyi filmek jutnak neki. Az, hogy nem vált A-listássá azonban nem zavarja, hiszen világszerte mindenki ismeri és szereti. Ezt bizonyítja közel 2 millió Instagram követője is.

Melissa Joan Hart
Forrás: ABC Photo Archives/Getty Images

Melissa most, 23 évvel azután, hogy lement a Sabrina utolsó epizódja, ellátogatott a kastélyhoz, ami a sorozatban a Spellman-kúria volt, de igazából csak külső helyszínként funkcionált, mivel a jeleneteket egy Los Angeles-i stúdióban vették fel.

A nagy viktoriánus kastély a New Jersey állambeli Freeholdban található, és a háromgyerekes anyuka elárulta, hogy soha nem járt még ott valójában, de most, a követői biztatására megtette és nagyon örül.

A most 85 éves Scott Beskin nyugdíjas jogász ügyvédi irodaként használta az épületet a kilencvenes években. Ekkor kereste fel egy helyszín-castingos, aki megkérte, hogy hadd készítsen felvételeket az ingatlanról és némi jogdíj ellenében használhassák majd egy tévéműsorhoz azokat.

Melissa Joan Hart nemrég egy mérföldkőnek számító felkérést kapott, ugyanis 47 évesen először nagymama szerepre castingolták.

A Would You Kill For Me? – A Mary Bailey Story egy igaz történeten alapul. A sztori három nőt követ nyomon – egy nagymamát, a lányát és unokáját –, akik szövetkeznek egy bántalmazó férfi meggyilkolására. A Mary Elizabeth Bailey életén alapuló filmben Mary-t édesanyja kéri meg, hogy lője agyon bántalmazó mostohaapját.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Taylor Hill/Getty Images