Barion Pixel 25 éves a Sabrina, a tiniboszorkány sorozata – Így nosztalgiázott az egykori főszereplő – Coloré

25 éves a Sabrina, a tiniboszorkány sorozata – Így nosztalgiázott az egykori főszereplő

2021. 09. 29.

Egészen elképesztő, de idén lett 25 éves a 90-es és 2000-es évek kedvenc tinisorozata, amelyre bizony a mai napig nagy szeretettel emlékezünk vissza.

A jubileumi évforduló alkalmával természetesen a széria egykori főszereplője, Melissa Joan Hart is nosztalgiázott egy képpel és egy csodálatos szöveggel, amiben a következőket írta:

'sabrina, The Teenage Witch' Tv Stills
Forrás: Northfoto

„Ma emlékeztettek rá, hogy 25 éve, 1996. szeptember 27-én került adásba a műsorunk, amit 7 évadon keresztül sugároztak az ABC csatornán…. Ezt egy kis motornak is nevezhetjük, hiszen a Spinédzserek árnyékában indult el, de kitartott...Köszönjük azt a szeretetet és támogatást, amelyek segítettek abban, hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára. Boldog Sabrina, a tiniboszorkány napot!”

A sorozat ennek köszönhetően kora egyik legnépszerűbb tiniszériájává nőtte ki magát, amit világszerte sugároztak napi szinten. A produkcióban rengeteg híres színész és énekes vállalt rövid vendégszerepet, Melissa pedig olyan nagy hírnévre tett szert, hogy Britney Spears még Crazy című számának klipjébe is felkérte szereplőnek.

A szériában Melissa mellett feltűnt még Caroline Rhea, Beth Broderick, Nick Bakay, Nate Richert, Jenna Leigh Green, Martin Mull, Lindsay Sloane, David Lascher, Soleil Moon Frye, Elisa Donovan és Trevor Lissauer is.

Az azóta eltelt 25 évben a színésznő megházasodott és három gyermeknek adott életet. A sorozat 2003-as befejezése után ugyan feltűnt néhány filmben, de inkább az írói és produceri munkák felé vette az irányt.

Forrás: people.com
0 /eletmod/sztarok/25-eves-a-sabrina-a-tiniboszorkany-sorozata-igy-nosztalgiazott-az-egykori-foszereplo/