Barion Pixel Rejtélyes körülmények közt meghalt a 29 éves TikTok-sztár – Coloré

Rejtélyes körülmények közt meghalt a 29 éves TikTok-sztár

2024. 04. 23.

A TikTok fiatal sztárja, Eva Evans hirtelen, és igencsak rejtélyes körülmények között hunyt el.

A TikTokról megismert Eva Evans csupán huszonkilenc évesen hunyt el. A New York-i életéről posztolt a videómegosztóra, és rajongói hamar megkedvelték a stílusát, és azt, amit a Nagy Almából mutat.

A lány nővére, Lila Joy Instagram-posztban jelentette be a megrázó hírt:

Tegnap kaptuk a hírt, hogy meghalt a mi édes, mesés, kreatív, gondoskodó, vidám Evánk, az én gyönyörű húgom. Egy nap elteltével még mindig a tagadás és az elfogadás állandó körforgásában találom magam, így tudom, milyen hihetetlen és nehéz lesz feldolgozni a hírt. Bárcsak itt lenne most Eva, hogy hivatkozhassak rá! Ő jobban megtalálná a megfelelő szavakat, és el tudná mondani azt, amire én képtelen vagyok.

A TikTokker halála

Eva Evans több mint háromszázezer követőt tudhatott magáénak a videómegosztón. Jószerivel komikus és informatív videókat készített a New York-i huszonéves nők életéről. Az egyik legnépszerűbb videójában megjósolta, hogy a nézőknek a csillagjegyük alapján New York mely negyedében kellene élniük. Egy websorozat is a nevéhez fűződik, mégpedig a Club Rat, azaz a Klubpatkány című, amiben egy influencert formált meg, aki megpróbál párt találni a nagyvárosban, miután egy videó terjed a korábbi szakításáról.

A rajongókat nagyon megrázta kedvencük halála. Az, hogy miért történet a tragédia, a család nem közölte.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images