Barion Pixel Még ilyet! Sting közel 70 évesen is fitten tartja magát – Coloré

Még ilyet! Sting közel 70 évesen is fitten tartja magát

2021. 07. 20.

Az énekes-zenész közel a 70-hez is igazi szívtipró, aki nemrég a testét is megmutatta a nyaralása alatt.

A legendás zenész pár hónap múlva tölti be a 70. életévét, de egy perccel sem tűnik többnek 30-nál. A róla készült legfrissebb képeken félmeztelenül kapták le a lesifotósok és mondanunk sem kell, minden rajongója tátott szájjal vette tudomásul, milyen fitt és izmos az egykori rocksztár.

Sting (the Police)
Forrás: northfoto.com

Sting jelenleg is az olasz Amalfi-parton hajókázik felesége, Trudie Styler és barátai társaságában, ahol természetesen mindennap napoznak és úsznak, így érthető, hogy szinte csak fürdőruhában és fürdőgatyában látni őket a luxus jachton, amit kibéreltek erre az időszakra.

Az énekes – valódi nevén Gordon Sumner – október 2-án tölti be hivatalosan a 70-et, de a legfrissebb képeit látva, sokan kívánjuk azt, hogy legalább fele ilyen jól nézzünk ki ennyi idősen, mint ő.

Egy vele készült korábbi interjúban elárulta, hogy sokat köszönhet a genetikának és persze a felesének, akivel már 30 éve élnek boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Véleménye szerint egy boldog házasság alapja a szerelem és a humor, ami náluk bizony a mai napig meg van.

Forrás: justjared.com