Barion Pixel Megszakad a szív! Maude Apatow megindító üzenetet írt a 25 évesen elhunyt Angus Cloudnak – Coloré

Megszakad a szív! Maude Apatow megindító üzenetet írt a 25 évesen elhunyt Angus Cloudnak

2023. 08. 03.

Az Eufória sorozatban gyakran voltak közös jeleneteik a fiataloknak, Angus alakította Fez-t, Maude Apatow pedig Lexi Howardot.

Mindenkit lesújtott Angus Cloud hirtelen és tragikus halála. A fiatal tehetség mindössze pár nappal édesapja halála után hunyt el, feltehetőleg öngyilkos lett. A családja oakland-i házában találtak rá, és a családi közlemény tudatta, hogy Angus már az édesapjával van, akivel imádták egymást.

Angus Cloud még csak karrierje kezdetén állt, de sajnos már voltak mentális problémái, nehezen vívott meg lelki démonaival, barátai szerint többször beszélt öngyilkosságról, erre mégsem számított senki.

Maude Apatow és Angus Cloud
Forrás: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Szereplőtársai mellett a rajongók is mind búcsúztak tőle, és karakterétől, Fez-től, aki egy csupaszív drogdíler volt az HBO sikersorozatában. Most Maude Apatow is leírta gondolatait és búcsúját.

Angus volt a legviccesebb ember, akit valaha ismertem. Annyira izgatott voltam mindig, mikor láttam, hogy az ütemterv alapján együtt dolgozunk, mert tudtam, hogy a legjobb napunk lesz, annyit nevettünk együtt. Ő volt a legédesebb, és mindenkit olyan boldoggá tett maga körül. Ö volt a legjobb. Szavakkal nem igazán lehet érzékeltetni, elmesélni, milyen varázslatos ember is volt. Összetört a szívem. Angus, életem egyik legnagyobb öröme és áldása voltál, hogy megismerhettelek és veled dolgozhattam. Örökké szeretni foglak.

– írta a 25 éves Maude Apatow az Instagramon és egy fotósorozatot is kirakott.

Maude és Angus
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

Szomorú, hogy Angus pont egy olyan tini dráma főhőse volt, amely igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmi problémákra, és arra, hogy az ember merjen segítséget kérni. Családja úgy gondolja, a halála méginkább meg kell, hogy erősítse a fiatalokat, hogy nem szabad egyedül küzdeniük az ilyen problémákkal.

Forrás: US Magazine
Borítókép forrása: HBO Max