Barion Pixel Matthew McConaughey és Camila Alves bevallottan kiakadtak 15 éves fiuk kérésén, de szülinapján mégis teljesítették – Coloré

Matthew McConaughey és Camila Alves bevallottan kiakadtak 15 éves fiuk kérésén, de szülinapján mégis teljesítették

2023. 07. 10.

Matthew McConaughey fia, Levi Alves McConaughey-nek eddig tilos volt a közösségi médiában szerepelnie, ám a tini ezt a változtatást kérte híres szüleitől.

Matthew McConaughey és Camila Alves fia a 15. születésnapján debütálhatott végre az Instagramon – szüleitől kapott ajándékként. Az édesanyja, bevallotta, hogy kicsit ideges a gyermeke közösségi média fiókja miatt. A páros egy közös videóban köszöntötte fel fiukat és hozták a tudtára az ajándék jellegét.

Boldog születésnapot Levi Alves McConaughey. El tudod hinni? Tizenöt éves fiatalember. Haver, anyukád ma egy kicsit ideges. Az egyik ajándék miatt, amit adunk, igen, ma lehetővé tesszük, hogy csatlakozz a közösségi média univerzumához.

– mondta az Oscar-díjas színész.

Matthew McCounaghey
Forrás: Gary Miller/Getty Images

A házaspár bevallotta, hogy már jó ideje tanakodtak, mikor engedjék meg a legidősebb gyermeküknek, hogy profilja legyen, hiszen Levi minden barátjának régóta van már ilyen. Kitartottak, de most eljött az idő. Az 53 éves apa szerint Levi pontosan tudja, ki ő, és tudja, hová tart, ezért helyén tudja majd kezelni a közösségi platformot és biztosan remek történeteket mesél majd el.

Az Anyám nyakán és sok más film sztárja, Matthew McConaughey ezután személyesen szólt mindazokhoz, akik szeretnék majd tinédzser fiát követni.

Szeretném, ha tudnátok, hogy egy nagyon menő és tisztelettudó fiatalembert kaptok Levi McConaughey személyében, és remélem, mindenki megtesz mindent, hogy ugyanígy is bánjon vele. Levi, élvezd a kalandot, élvezd a történeted elmesélését, fejezd ki magad és élvezd a sok jót, amit másoktól kaphatsz.

Camila és Matthew McConaughey tapssal fejezte be a videót, miközben mindketten egyszerre mondták: Boldog születésnapot, menj és nézd meg! Levi nem is vesztegette az idejét, hiszen egy órával később a szülei közösségi oldalára írt posztjára a következő megjegyzéssel válaszolt: Köszönöm Mama és Papa!

A srác a hírfolyamban megosztott egy videómontázst is, amelyen számos érdeklődési köre látható, mint például a szörfözés, a búvárkodás, a síelés, az önkéntes munka, valamint a barátaival és családjával töltött idő. Kommentben azt írta, hogy „örülök, hogy itt lehetek.”

Forrás: Today
Borítókép forrása: Brendon Thorne/Getty Images