Barion Pixel Érkezik az 50 éves Marlon Wayans kísérteties kalandja, a The Curse of Bridge Hollow – Coloré

Érkezik az 50 éves Marlon Wayans kísérteties kalandja, a The Curse of Bridge Hollow

2022. 08. 13.

A Netflixen debütáló tipikusan halloweeni filmben a humorgyáros Marlon Wayans és Priah Ferguson fogja ránk hozni a frászt.

Rohamosan közeledik a Halloween-szezon, amit Marlon Wayans is nagyon vár. Ilyenkor a streaming szolgáltatók általában készítenek pár saját gyártású ijesztgetős, félig vígjáték félig horror műfajú filmet, mint például a Hubie Halloween volt.

Marlon Wayans
Forrás: Northfoto

A Netflix idén októberre a The Curse of Bridge Hollow-val készül, melyben Marlon Wayans és Priah Ferguson megpróbálja megakadályozni, hogy egy poltergeist, azaz kopogó szellem pusztítást végezzen a helyi közösségben. A premier előtt a Netflix most megosztotta a film első előzetesét is.

A The Curse of Bridge Hollow középpontjában Sydney áll, egy tinédzser, aki véletlenül egy ősi szellemet szabadít fel Halloweenkor. A kopogó szellem azonban ahelyett, hogy Sydney szolgálatába állna, teljes káoszt okoz az egész városban. Így a serdülő Sydney kénytelen összefogni apjával (Marlon Wayans), hogy megállítsák a szellemet, mielőtt az újabb károkat okozna.

Marlon Wayans
Forrás: Northfoto

A filmben olyan zseniális művészek szerepelnek majd, mint maga Kelly Rowland énekesnő, Lauren Lapkus, továbbá John Michael Higgins, Rob Riggle, Nia Vardalos, Abi Montere , Holly J. Barrett, Myles Vincent Perez és Helen Slayton-Hughes.

A családi horrorfilm október 14-én debütál a streaming platformon.

Marlon Wayans olyan nagysikerű filmek főszereplője volt, mint a Feketék fehéren, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson, a Hátborzongat-Lak, a Horrorra akadva 2. és a Kiscsávó.

Ez is érdekelhet:

Jön az 1973-as Ördögűző rebootja, méghozzá nem akármilyen új szereplővel

Érkezik az Ördögűző reboot, de ha ez nem lenne elég, A szolgálólány meséjéből igazolták le az egyik legnépszerűbb, mégis legellenszenvesebb karaktert alakító színészt, Ann Dowd-ot, azaz Lídia nénit. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com