Barion Pixel Készül a 27 évesen elhunyt Amy Winehouse életrajzi film – Íme az első forgatási képek – Coloré

Készül a 27 évesen elhunyt Amy Winehouse életrajzi film – Íme az első forgatási képek

2023. 01. 19.

Elkezdődtek Londonban a forgatások, hogy a tragikusan elhunyt énekesnő, Amy Winehouse élete megelevenedjen a Back to Black című film által.

Sötét szemceruza, szárnyas tusvonal, méhkas szerű, holló fekete frizura: ezek Amy Winehouse ismertetőjegyei, akit a fiatal tehetség, Marisa Abela formál meg a rocksztár életét feldolgozó filmben. Az első kulissza fotókon a brit színésznő látható a Back To Black forgatása közben, amint a londoni Sohoban veszik fel a jeleneteket.

Amy Winehouse
Forrás: Northfoto

A hétfőn elkezdődött forgatásokon Marisa Eddie Marsan színészt karolja, aki Amy apját, Mitch Winehouse-t alakítja. A jelenetet a híres Ronnie Scott’s jazzklub előtt rögzítették, ahol az énekesnő karrierje elején fellépett.

Amy Winehouse egy 2006-os interjújában felidézte, hogy a nagymamája egyszer randevúzott is Ronnie Scott-tal, majd miután a férfi meghalt, lejártak oda koncertezni is. Az sem zavarta, ha az emberek beszélgettek, miközben ő énekelt, élvezte minden percét, apukája pedig a közönségből figyelte.

Marisa fekete bőrdzsekiben és miniruhában készült a jelenetekhez, bőrtáskával kiegészítve, természetesen Amy jellegzetes frizurájában és arany karika fülbevalójával. Az első jelenetekben Eddie Marsan csatlakozott hozzá, aki leginkább a Hajrá boldogság!-ban játszott szerepéről, illetve a közelmúltban A tolvaj, a felesége és a kajak című 2022-es drámájáról ismert.

Amy Winehouse
Forrás: Northfoto

Amy Winehouse 2011-ben, 27 évesen halt meg alkoholmérgezésben. Életéről már több produkciós iroda szeretett volna filmet forgatni, több projekt is indult, de végül egyik sem valósult meg. Most viszont készül a Back to Black, amelyhez Amy édesapjának saját bevallása szerint Marisa Abela a tökéletes választás, mivel tehetséges, de még nem befutott, brit és zsidó származású. Így a projekt, melyben Sam Taylor-Johnson a rendező, a Winehouse család teljes támogatásával készül.

A 26 éves színésznő, Marisa, aki leginkább az Ipar című sorozatból ismert, és szerepelni fog a 2023-as Barbie filmben is, meghatóan posztolt az első forgatási napokról:

Ezt Londonnak, és Londonért. Mert Camden Town nem ég le. Szeretlek Amy!

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto