Barion Pixel Szörnyű életút: az egykori modell, Loni Willison a Baywatch sztárjának felesége ma fogatlan hajléktalanként él – Coloré

Szörnyű életút: az egykori modell, Loni Willison a Baywatch sztárjának felesége ma fogatlan hajléktalanként él

2023. 09. 08.

Az egykor gyönyörű modell, Loni Willison felismerhetetlenül bolyong Los Angeles utcáin, kukákat húzogatva.

A Baywatch című sorozatban David Hasselhoff fiát alakította Jeremy Jackson, a sármos színész, aki elvette feleségül a szépséges Loni Willison modellt 2012-ben. A házasságuk azonban pár év alatt zátonyra futott, és a 40 éves nő most az utcán él, ráismerni pedig alig lehet.

Loni Willison
Forrás: Jesse Grant/Getty Images

Most baseball sapkában, cigarettával a szájában kapták lencsevégre, amint ruhákat és lomokat húzogat egy bevásárlókocsin, és egy kicsit ironikus, de egyedül tökéletes alakját őrzi a mai napig.

A kétezres években Loni Willison bikini- és fitneszmodellként ért el komoly sikereket, beleszeretett Jacksonba, ám annak voltak drog- és alkohol problémái, bántalmazta is a feleségét, így a nő teljesen összetört. Amikor megkérdezték, mi vezetett ahhoz, hogy az utcán él, egyértelműen azt mondta, hogy az exférje.

A férfi állítólag fojtogatta, és mindent megtett, hogy megtörje a nőt, aki 2 év után elvált.

Legalább erre képes voltam.

– jegyezte meg az egykor szőke bombázó.

A rendőrség megerősítette, hogy többször mentek ki hozzájuk családon belüli erőszakot feltételezve, ám a nő – interjúiban elmondta, hogy félelemből – sosem tett feljelentést végül, így nem lett bírósági ügy Jeremy Jackson brutalitásából.

Loni Willison
Forrás: Rachpoot/Getty Images

A volt címlaplány ezután maga is drogproblémákba ütközött és mentálisan elég zavart is lett. Egy nem régi nyilatkozatában azt állította, nem élhet sehol bezárva, házban, mert korábban valaki áramot vezetett a testébe és ettől felvevő lett. Vagyis nem érheti elektromosság, de még akkumulátor közelébe sem mehet, mert minden ilyesfajta szennyezést felvesz a teste, akárcsak a kemikáliákat. Szerinte szonográfra vagy röntgenre volna szüksége, de valószínűleg inkább komoly terápiára sajnos.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jonathan Leibson/Getty Images