Barion Pixel Így viselkedett Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya a halálát megelőző napokban – érezhette, hogy valami baj fog történni – Coloré

Így viselkedett Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya a halálát megelőző napokban – érezhette, hogy valami baj fog történni

2023. 01. 15.

A Király lánya, Lisa Marie Presley azt mondta néhány nappal 54 éves korában bekövetkezett hirtelen halála előtt apja Graceland-i otthonánál tartott beszédében a rajongóiknak, hogy már képtelen elhagyni a birtokot.

Lisa Marie Presley, az apja nyomdokain járó énekes-dalszerző azt mondta az odaadó tömegnek apja memphisi birtokán, hogy ők az egyetlenek, akik ki tudják még hozni a házból, teljesen remete életet él. A szívfacsaró beszédet Elvis Presley 88. születésnapja alkalmából mondta vasárnap, majd a következő hét csütörtökén elhunyt szívleállásban.

Lisa Marie Presley
Forrás: Northfoto

A rajongók szerint a Rock ‘n’ Roll királyának lánya, Lisa Marie Presley, aki augusztus óta nem posztolt az Instagramon, „hihetetlenül szomorúnak és elgyötörtnek” tűnt, két évvel fia, Benjamin Keough halála után, akit Elvis mellé temettek el Gracelandben.

Jó ideje már, hogy találkoztunk veletek. Már hiányoztatok, szeretlek benneteket. Folyton azt mondom, hogy ti vagytok az egyetlenek, akik még kihozhatnak engem a házból. Nem viccelek. Hálás vagyok, szeretlek titeket, és ezért vagyok most is itt. Ma lenne 88 éves, nehéz elhinni. Azt hiszem, büszke lett volna ránk, szerintem ez az év hihetetlen év volt. Úgy vélem, a film róla nagyszerű lett, és nagyon büszke vagyok rá, remélem ti is. Annyira megindító, ahogy minden évben a világ minden tájáról ide érkeztek, ami elképesztően meghat engem és a családomat, és köszönöm nektek.

– intézte szavait a tömeghez Lisa Marie.

Két nappal később anyjával, Priscilla Presley-vel érkeztek a Golden Globe díjátadóra, ahol sírva is fakadtak, amikor Austin Butler megkapta az elismerését Elvis alakításáért és beszédet mondott. Ezt követően csütörtökön, Lisa Marie a kaliforniai calabasasi otthonában, 54 évesen meghalt.

Lisa Marie Presley-re a házvezetőnője talált rá, majd volt férje, Danny Keough – akivel együtt éltek a birtokon – azonnal újraélesztést alkalmazott, de nem tudták megmenteni Lisa Marie-t. Három gyermeke és édesanyja gyászolja. Elárulták, hogy az említett, Memphisben lévő Graceland-i birtokon helyezik majd végső nyugalomra, Benjamin nevű fia mellett, aki 2020-ban lett öngyilkos. A családi kriptában vannak Elvis, és a Király anyjának és nagyszüleinek földi maradványai is.

Lisa Marie Presley
Forrás: Northfoto

Egy nemrég megjelent könyv szerint (Sally Hoedel – Elvis: Destined to Die Young) Elvis családjában egy ritka genetikai rendellenesség okozta jó pár családtag halálát, akik mindannyian 40-50 éves korukban hunytak el szív-, máj- és tüdő betegségekben.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto