Barion Pixel A Terminátor sztárja, Linda Hamilton is csatlakozik a Stranger Things szereplőihez az ötödik, egyben utolsó évadban – Coloré

A Terminátor sztárja, Linda Hamilton is csatlakozik a Stranger Things szereplőihez az ötödik, egyben utolsó évadban

2023. 06. 19.

Az 1980-as évek filmes ikonja, Linda Hamilton igazán különleges főhajtás az éra előtt, amiben a Netflix giga sikere játszódik.

A Stranger Things lassan, de a végéhez ér, és a különleges, horror elemekben bővelkedő fantasy széria lezárul. A nyolcvanas években játszódó hawkins-i történet világhírnevet hozott a benne szereplő gyerek színészeknek, köztük Millie Bobby Brown-nak, Sadie Sink-nek, Finn Wolfhardnak, Gaten Matarazzonak, Caleb McLaughlinnak és Noah Schnapp-nek, de berobbant vele Uma Thurman és Ethan Hawk lánya, Maya Hawk is.

Linda Hamilton
Forrás: CBS/Getty Images

A felívelő karrierek mellé most egy álló csillag csatlakozott, ugyanis a Netflix Tudum fesztiválján, Sao Paulo-ban bejelentették, hogy Linda Hamilton is a záró évad része lesz. Egyelőre nem tudni, milyen szerepben, de bármi elképzelhető, még egy vicces Sarah Connor cameo is, mivel a történetben már utaltak korábban a Terminátor filmre.

Stranger Things
Forrás: Netflix

Linda Hamilton pedig nem az első híresség, aki már a 80-as években aktív volt, gondoljunk csak a sorozatban főszereplő, anyát játszó Winona Ryder-ra, akinek nagy visszatérés volt a show. A 80-as évek többi sztárja, akik feltűntek a műsorban: Matthew Modine (Acéllövedék), Paul Reiser (Alien), Sean Astin (Kincsvadászok), Robert Englund (Rémálom az Elm utcában), Cary Elwes és Cara Buono.

Múlt februárban Matt és Ross Duffer készítők keserédes bejelentést tettek, hogy az ötödik évad lesz az utolsó a Stranger Things történetében.

Stranger Things
Forrás: Netflix

Hét évvel ezelőtt megterveztük a Stranger Things teljes történetét. Akkoriban azt jósoltuk, hogy a történet négy-öt évadon át fog tartani. Túl nagynak bizonyult ahhoz, hogy négyben megvalósítsuk. Az 5. évad lesz az utolsó.

Még mindig nem tudni, hogy az utolsó évad mikor kerül adásba a Netflixen, bár nem valószínű, hogy a premierre 2024 nyara előtt sor kerül.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Netflix
0 /eletmod/sztarok/linda-hamilton-stranger-things/