Barion Pixel Lily James brutálisan átalakult új szerepe miatt – mindenkit sokkolt új külsejével – Coloré

Lily James brutálisan átalakult új szerepe miatt – mindenkit sokkolt új külsejével

2023. 09. 05.

A Végre hajnal című film a Velencei Filmfesztiválon debütált és története visszarepít az 1950-es évekbe, amelyben Lily James a főszereplő.

Lily James, film a filmben módon kelti életre Egyiptom fáraó nőjét, akit az 1950-es években Josephine Esperanto játszik, ez a színésznői karakter az új kihívás Lily számára. Színészként a 34 éves szőke sztár gyakran változtat kinézetén, a képernyőn eltöltött hosszas pályafutása során számos embert jelenített már meg.

Életre keltette a bájos és törékeny Hamupipőkét a vad hercegnős szépségével, ő volt Pamela Anderson, ikonikus frizurájával az életrajzi sorozatban, de láthattuk már gót megjelenéssel is, amikor a Versace-nak forgatott. Most pedig vörös fürtökkel hódít a vásznon, de egyúttal át is alakul fekete hajú egyiptomi szépséggé.

Lily James
Forrás: imdb

A Finalmente L’alba eredeti című filmet Saverio Costanzo olasz író-rendező készítette. A 2 óra 20 perces alkotás visszarepít Hollywood régmúltjába, amikor még nagyon más volt sztárnak lenni, nőnek lenni és egyáltalán, nagyon más volt élni, mint most. Különleges jelenetek, díszletek és kosztümök igézik meg a nézőket. A film egyébként vegyes kritikát kapott a Velencei Filmfesztiválon, mert Lily munkáját erősen méltatták a szakemberek, de magát a filmet egyenetlennek és nem túl mélyrehatónak titulálták.

Lily James mellett főszereplő a Stranger Things-ből ismert Joe Keery, aki Sean Lockwoodot alakítja, egy feltörekvő sztárt, akit Josephine megigéz.

A stábot erősíti a zseniális Willem Dafoe is, aki Rufus Priori, egy ravasz, de kedves műkereskedő szerepét kapta. Egy feltörekvő olasz színésznő is helyet kapott a nagyok között, Rebecca Antonaci játssza Mimosa-t, aki különleges kapcsolatba kerül Josephine Esperanto-val. A kritikusok szerint erre a szálra sokkal mélyebb kibontás ráfért volna, mert rengeteg mélységet hordozott magában.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Phillip Faraone/Getty Images