Barion Pixel Zach Galifianakis lesz az élőszereplős Lilo és Stitch főszereplője – Ezt tudni a filmről – Coloré

Zach Galifianakis lesz az élőszereplős Lilo és Stitch főszereplője – Ezt tudni a filmről

2023. 02. 22.

A Lilo és Stitch remake-et először körülbelül öt éve jelentették be, de tavaly júliusig alig történt előrelépés a projektben.

A Disney ismét beerősít egy élőszereplős újragondolással, a Kis Hableány és a Pinokkió után jön a Lilo és Stitch mese emberi és CGI technológiával átkreált változata. A remake-et Dean Fleischer-Camp rendezi, és folynak a castingok. Az már biztos, hogy Zach Galifianakis lesz az egyik főszereplő, de azt egyelőre nem tudni, melyik karaktert kapta.

Lilo és Stitch
Forrás: Northfoto

Az eredeti mesében Lilo, egy fiatal hawaii lány, akit 19 éves nővére, Nani nevelt fel, miután szüleik hirtelen meghaltak. Amikor Stitch, egy kutyaszerű idegen leszáll a Földre, Lilo megtalálja és örökbe fogadja. A dolgok később gyorsan kaotikussá válnak, mivel kiderül, Stitch egy kísérlet, és fontos hatalmak akarják visszaszerezni.

A 2002-es film a Disney számára gyors sikert aratott, és sokak számára gyerekkori kultusszá vált. Nem sokkal a mozis megjelenése után televíziós sorozat is készült belőle, később pedig három további film is megjelent a franchise-on belül: Stitch! The Movie, Lilo és Stitch 2 és Leroy & Stitch.

Lilo és Stitch
Forrás: Northfoto

Galifianakis neve a legtöbbeknek a Másnaposokkal olvad össze, pedig olyan családi vígjátékokban is szerepet vállalt már, vagy a hangját kölcsönözte mint a Bob burgerfalodája, Felix Fischoederként, a Hibás Ron (Ron’s Gone Wrong), a Lego Batman – A film, valamint olyan élőszereplős filmekben is szerepelt, mint a The Muppets.

A Lilo és Stitch filmnek nincs még premierdátuma, hiszen nagyon az elején jár a projekt, de legalább elkezdődött. Mivel a Disney készíti, feltehetőleg a Disney+-on lesz majd látható streamelve.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto