Leonardo DiCaprio teljesen átalakult új szerepe kedvéért – íme az első kép

2021. 05. 11.

Lélegzetvisszafojtva várja a világ Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese legújabb filmjét.

A közös projektről nemrég került ki az első hivatalos kép, amelyen az Oscar-díjas színész teljesen felismerhetetlen.

Leonardo Dicaprio
Forrás: northfoto.com

Az már biztos, hogy amihez Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese hozzáér, az bizony valóban arannyá változik. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már most óriási őrület veszi körül legújabb alkotásukat, a Killers of the Flower Moont.

Az igaz történeten alapuló bűnügyi drámát több kritikus is Oscar-esélyesnek tartja, ahogy DiCaprio alakítását is, aki újra és újra überelni tudja színészi játékát. A történet a húszas években játszódik, és a híressé vált Osage Nation gyilkosságokat dolgozza fel: akkoriban számtalan alkalommal mészároltak le indián bennszülötteket, a földjeik alatt található kőolaj miatt.

A megdöbbentő sztorit egy fehér férfi és egy indián nő szerelmén keresztül mutatja be a rendező, amely egy igen drámai és sokkolóan fájdalmas színezetet ad majd a filmnek.

Az alkotás kedvéért DiCaprio most is zseniális átváltozáson ment keresztül, filmbeli partnere Lily Gladstone lesz, aki maga is bennszülött gyökerekkel rendelkezik. A filmben egyébként feltűnik még Robert De Niro, Jesse Plemons és Scott Shepherd is, tehát Scorsese ügyelt rá, hogy csak a legnagyobbakat hívja meg a produkcióba.

A színész és a rendező nem most dolgozott együtt először. Olyan alkotásokban volt alkalmuk összecsiszolódni, mint A tégla, a Viharsziget vagy A Wall Street farkasa, amelyek egytől egyig a filmtörténelem legjobb alkotásai közé tartoznak.

Forrás: variety.com