Barion Pixel Fény derült Leonardo DiCaprio meglepő afférjára, méghozzá a The Hills egykori sztárjával – Coloré

Fény derült Leonardo DiCaprio meglepő afférjára, méghozzá a The Hills egykori sztárjával

2023. 05. 12.

A The Hills című valóságshow szereplője arról számolt be, hogy közel fél évig sms-ezett az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio.

Whitney Port neve nem sokat mond a magyarországi popkultúra kedvelőknek, a hölgy olyan kaliberű, mint nálunk az influenszer-celebek. Whitney a The Hills című reality-ben szerepelt azóta pedig divattervezői babérokra is tört. Port a barátnőjével, Andrea Cuttler-rel mulatozott a New York-i Avenue klubban, amikor Leonardo DiCaprio szemet vetett rá.

Whitney Port
Forrás: Gregg DeGuire/Getty Images

Korábban már beszéltem erről a podcastunkban. Egy szórakozóhelyen összefutottam Rihannával, majd Leonardo DiCaprióval, és számot cseréltünk, aztán hat hónapig sms-ben folytattuk a dolgot. Beszélgettünk, aztán mondta, hogy menjek velük át egy másik klubba. Így csatlakoztam a legjobb barátommal és remekül éreztük magunkat.

– emlékezett vissza Port a 2009-ben történtekre.

Azt is elmesélte, hogy utána balszerencse érte, ugyanis egy buli alkalmával elejtette a mobilját, ami egy tócsában landolt. Azt hitte DiCaprio száma sosem kerül elő, és sms-t sem kap tőle, ha a mobilja a víztől használhatatlan lesz. De szerencsére nem így történt, és ők ketten hónapokig flörtöltek virtuálisan. Sőt, egyetlen alkalommal ismét sikerült összefutniuk, amikor Leo meg is invitálta a celebet az otthonába. Neki azonban inába szállt a bátorsága.

Sosem szerettem az egyéjszakás kalandokat. Akkor is helytelennek éreztem és nagyon ideges is lettem a jelenlétében. A lehetőség pedig örökre elszállt. Ma már bánom ezt.

– mondta a reality sztár.

Leonardo DiCaprio
Forrás: Northfoto

A történetnek az vetett véget, hogy valaki Whitney köreiből kiszivárogtatta az online flörtölést, mire Leonardo lezárta a kapcsolatot. Habár az is lehet, hogy azért tett pontot a végére, mert nem tudott kiteljesedni a viszony. Leonardo DiCaprio nem igazán említette a történteket, a lány szerint az sem biztos, hogy emlékszik még rá.

Forrás: ET Online
Borítókép forrása: Gareth Cattermole/Getty Images