Barion Pixel Leonardo DiCaprio új filmje hivatalos premierdátumot kapott – Coloré

Leonardo DiCaprio új filmje hivatalos premierdátumot kapott

2022. 08. 05.

Volt arról szó, hogy a 2022-es Oscar-szezon nagy durranása lehet az Apple TV által gyártott, Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett western dráma, de végül ez változott.

Évek óta készül Scorsese, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio filmje, melynek eredeti címe a Killers of the Flower Moon. A film igaz történeten alapul, és az 1920-as években elkövetett rejtélyes indiángyilkosságokat dolgozza fel. A forgatókönyvet Eric Roth írta és adaptálta David Grann bestsellerjéből, melynek teljes címe Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI volt.

Leonardo DiCaprio
Forrás: Northfoto

Az újabb különleges Scorsese alkotás többször is veszélybe került, hiszen a covid teljesen betett a gyártásnak, és volt, amikor a legendás rendező mondta azt, hogy elment a kedve az egésztől.

A járvány előtt még 2021-re datálták a premiert, aztán jöttek a nehézségek és 2023-ra jegyezték be a film debütálását. Később volt arról szó, hogy a stúdió kérésére mégis bemutatják 2022-ben a filmet, ám Will Smith pofozkodó akciója az Oscar-gálán mindent borított a szolgáltatónal. Ezért most úgy néz ki, a Megfojtott virágokat 2023-ban mutatják be, és feltehetőleg a Cannes-i vagy a Velencei Filmfesztiválon kap majd első vetítést.

A rajongók már nagyon várják az alkotást, hiszen a könyv is letehetetlen és húsbavágó volt. Leonardo DiCaprio, De Niro és Jesse Plemons mellett szerepel a filmben Brandon Fraser is, aki épp most tér vissza az élvonalba a Bálna című, nem mindennapi mozival, melyben egy 300 kilós embert alakít.

Leonardo DiCaprio egyébként legutóbb a Ne nézz fel! című Netflixes szatírában kapott főszerepet, amelyben zseniális fekete humorral fűszerezve mutatták be napjaink világvezetőit és azt a felszínességet, amely a közösségi média által ránk lett erőltetve.

Ez is érdekelhet

Ne nézz fel! – tényleg ilyen megvezethetőek az emberek?

Tavaly december végén rukkolt elő a Netflix 2021 nagy dobásával, a Ne nézz fel! (Don’t Look Up) című filmmel, melyben olyan sztárok tűntek fel, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett valamint Timothée Chalamet. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com