Barion Pixel Ezzel a különleges szereppel bízták meg Lenny Kravitz-et a 2023-as Oscar-gálán – Coloré

Ezzel a különleges szereppel bízták meg Lenny Kravitz-et a 2023-as Oscar-gálán

2023. 03. 07.

A rocksztár Lenny Kravitz szinte állandó vendége az aranyszobor átadóknak és különleges kapcsolat fűzi a Filmakadémia ceremóniájához.

A Grammy-díjas zenész és színész, Lenny Kravitz adja az In Memoriam előadást a 95. Oscar-gálán – jelentette be hétfőn Glenn Weiss és Ricky Kirshner Oscar-producerek, valamint Molly McNearney ügyvezető producer.

Lenny Kravitz
Forrás: Northfoto

Az In Memoriam szekció, amely a filmszakma előző évben elhunyt prominens tagjai előtt tiszteleg, mindig az Oscar-közvetítés legnézettebb részei közé tartozik. A tisztelgést követően a több mint 200 filmesnek, művésznek és vezetőnek egy kiterjesztett fotógalériában állítanak emléket az A-Frame-en, vagyis az Akadémia digitális magazinján.

Jimmy Kimmel lesz a 2023-as Oscar-gála házigazdája az Ovation Hollywood Dolby Theatre-ben. A műsort élőben sugározzák az ABC-n és több mint 200 egyéb fórumon világszerte, március 12-én.

Lenny, Roxie Roker színésznő és Sy Kravitz hollywoodi producer egyetlen gyermekeként mély Hollywoodi gyökerekkel rendelkezik. Feleségül vette Lisa Bonet színésznőt, gyermekük, Zoë Kravitz pedig szintén színésznő lett; láthattuk többek között a Batman és a Mad Max: A harag útja filmekben.

Oscar-díjátadó 2023
Forrás: Northfoto

A négyszeres Grammy-díjas Lenny Kravitz 11 stúdióalbumot rögzített, amelyekből mintegy 40 millió példány kelt el világszerte. Színészként olyan filmekben is feltűnt, mint az Éhezők Viadala, a 2009-es A boldogság ára (Precious) és A komornyik (2013). Nemrég pedig Jennifer Lopez és Josh Duhamel oldalán szerepelt Jason Moore Shotgun Wedding című akcióvígjátékában.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto