Barion Pixel Kiderült, hogy Lady Gaga elképesztő átalakulása az Oscar-gálán csak az egyik volt a meglepetései közül – Coloré

Kiderült, hogy Lady Gaga elképesztő átalakulása az Oscar-gálán csak az egyik volt a meglepetései közül

2023. 03. 15.

A színész-énekesnő, Lady Gaga a 95. Oscar-díjátadón több meglepő momentumot is okozott, és azóta már sok mém is készült a sztár húzásaiból.

Lady Gaga igen erős, látványos sminkben vonult be a 95. Oscar-gálára a vörös szőnyegen, ahol az első jelentős esemény az volt, hogy őt látva egy fotós hatalmasat zakózott, mire a popsztárból lett színésznő odasietett és felsegítette.

Lady Gaga
Forrás: Northfoto

A másik meglepő dolog pedig Gaga fellépése volt, aki korábban nem akart szerepelni, majd szinte az utolsó pillanatban gondolta meg magát, és adta elő a Top Gun: Maverick betétdalát, a Hold My Hand-et. Tette ezt úgy, hogy szó szerint semmi smink nem volt rajta, illetve pólóra, farmerra és tornacipőre váltott az előadás kedvéért. Ami önmagában még nem is akkora kuriózum, de az előzetes sminkjét látva, nők százezrei akarják tudni, hogyan csinálta (állítólag a Lancome márkát használja).

Az Oscar-gála producerei, Glenn Weiss és Ricky Kirshner elmondták, hogy Gaga minél természetesebb szeretett volna lenni, lecsupaszítani a dalt, meg akarta mutatni a valódi, nyers önmagát, és azt, hogy nincs másra szüksége, mint a hangjára.

A 36 éves Lady Gaga fellépésére azután került sor, hogy eredetileg el kellett utasítania a koncertet az időbeosztásának ütközései miatt, hiszen jelenleg is forgatja a Joker 2. részét Joaquin Phoenix-szel, Folie à Deux címmel. Vasárnap mégis arról számoltak be váratlanul, hogy sikerülni fog a fellépés. A vörös szőnyegen még egy áttetsző, fekete Versace költeményben vonult át, ami pompás kontrasztot nyújtott későbbi, sminkmentes megjelenésével.

Lady Gaga
Forrás: Northfoto

Úgy gondolom, hogy mindannyiunknak szükségünk van a másikra. Sok szeretetre van szükségünk ahhoz, hogy végigjárjuk az életet. Mindannyiunknak szükségünk van néha egy hősre – körülöttünk vannak hősök, néha egészen szerény helyeken. És az is előfordulhat, hogy a saját hősöd leszel, még akkor is, ha belül úgy érzed, hogy össze vagy törve.

– mondta Lady Gaga a fellépés előtt.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto