Barion Pixel Kristen Dunst elárulta, hogy visszatérne-e híres szerepébe – Coloré

Kristen Dunst elárulta, hogy visszatérne-e híres szerepébe

2022. 02. 26.

Kirsten Dunst neve hallatán egyből a Pókember című film jut az eszünkbe, hiszen évekig játszotta Peter Parker karakterének szerelmét, Mary Jane Watsont.

Kristen Dunst más színészekkel ellentétben örömmel térne vissza híres szerepében.

Kristen Dunst
Forrás: Northfoto

A 39 éves Oscar-díjra jelölt színésznő egy friss interjúban árulta el, hogy Mary Jane Watson megformálása élete egyik legszebb emléke, hiszen valahol az a szerepe alapozta meg későbbi karrierjét Hollywoodban, amiért a mai napig hálás. Bár még nem kérték fel Mary Jane ismételt megformálására, ő maga bármikor újra belebújna egykori karaktere bőrébe.

„Soha nem mondanék nemet ilyesmire… Öreg MJ lennék kis Pókember babákkal.”

Kristen Dunst színésznőt 2002-től 2007-ig láthattuk a Pókember-filmekben, amelyekben színész partnere, Tobey Maguire volt. A sztár nemcsak a szerepére, hanem a forgatásokra is szeret visszaemlékezni, ahol több kollégájával kötött életre szóló barátságot.

Kristen Dunst
Forrás: Northfoto

Bár sokan hitték azt, hogy a produkciók után teljesen el fog tűnni a süllyesztőben, a filmek által szerzett népszerűségét kihasználva igyekezett minél több oldalát megmutatni későbbi alkotásaiban. Szerepelt a Marie Antoinette, a Véres románc és a Mona Lisa mosolya című filmekben.

A 2021-es A kutya karmai között című drámában nyújtott szerepéért pedig idén Oscar-díjra is jelölték, méghozzá férjével, Jesse Plemons-nal együtt.

Forrás: justjared.com