Barion Pixel Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka – Coloré

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka

2021. 10. 22.

A 95 éves királynő a Buckingham-palota csütörtök éjszakai tájékoztatása alapján szerda este kereste fel a meg nem nevezett kórházat, ahol egy éjszakát bent is töltött.

Szerencsére semmi komolyról nincs szó, mindössze néhány nagyobb időt igénybe vevő vizsgálatot végeztek el, így csütörtökön már vissza is tért az otthonába, Windsorba.

Duke Of Edinburgh Death
Forrás: Northfoto

Bár a királyi család szóvivője nem nevezte meg a kórházat, általában a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházban szoktak minden magas rangú családtagot ellátni. Illetve arról sem tudni semmit, hogy rutinvizsgálatokról volt-e szó, vagy konkrét problémával kereste fel a kórházat az uralkodónő.

Erzsébet állapotáról egyébként többet nem is fogunk megtudni, hiszen az esetek nagy százalékában csak minimális információt osztanak meg a hivatalos beszámolóban. Utoljára 2013-ban volt kórházban, amikor gyomorfertőzést kapott, valamint később a koronavírus elleni oltás beadása miatt.

Érdekesség, hogy nemrég kapta meg az Oldie magazin „Év Öregje” névre keresztelt díját, amit udvariasan ugyan, de visszautasított arra hivatkozva, hogy ő egy percig sem érzi magát öregnek.

Forrás: cnn.com