Barion Pixel Kökény Attila sötét múltjáról mesélt, oda Szacsvay László humora, Rúzsa Magdit felkavarta az új Megasztár – Lapszemle – Coloré

Kökény Attila sötét múltjáról mesélt, oda Szacsvay László humora, Rúzsa Magdit felkavarta az új Megasztár – Lapszemle

2024. 02. 23.

A mai lapszemlében szó lesz Kökény Attila titkairól, Szacsvay László gyászáról és Rúzsa Magdi véleményéről.

A hűség és a szabályok követése döntés kérdése, ám Kökény Attila volt, hogy tévúton járt.

Kökény Attila balhéi

A balhék egy része a zenélésből fakadtak, ugyanis olyan a hazai maffia ismert és hírhedt alakjainak játszott, emiatt került Kökény Attila is többször bajba. De volt, hogy bolti lopáson kapták rendőrök és azért kellett menekülnie – olvasható a Blikkben.

Mindezt Hajdú Péter Frizbi című műsorában mondta el nagy nyíltsággal és őszinteséggel.

Azonban házasságában is volt „rosszfiú”. A sok éjszakázás, kimaradás, az ivás veszekedéseket generált és olyan is volt, hogy néhány napra elköltözött feleségétől, Arankától. Ha ez nem lett volna elég:

A benzinkúton el akart ütni a nő, így derült ki. De szerencsére meg tudtuk beszélni, és kikecmeregtünk a dologból.

A megcsalás nem friss történet, ugyanis legalább 20 éve, még a Megasztár előtt történt. Mint minden kapcsolatban, házasságban, ők is megéltek komoly hullámvölgyeket, de minden arra utal, hogy sikerült megmenteni a kapcsolatukat.

A hosszú házasság sok-sok jót és sajnos rosszat is tartogat. Szacsvay Lászlónak pedig kijutott mindkettőből.

Szacsvay László
Szacsvay László és felesége / Kép forrása: RTL

Szacsvay Lászlót elhagyta a humora

A humor igazi gyógyír tud lenni, és a színész meg is tesz mindent, hogy az élet viccesebb oldalát lássa, de felesége, Csicsay Klaudia halála nem ez a kategória. A tavaly ősszel elhunyt nőt még mindig gyászolja, hiszen 5 évtizeden át éltek együtt, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

Nem elég felesége hiányával szembenézni nap, mint nap…

Annyi tragédia ért mostanában, hogy az már nevetséges. Ezen már csak röhögni lehet. Nemrégiben iszonyú sok olyan kolléga halt meg, akiket kedveltem, köztük két barátom is.

Ahogyan a Blikknek mondta: „Várom a következő tragédiát.”

Beharangozták az új Megasztár indulását, amelyen 2005-ben feltűnt egy felvidéki fiatal szülésznő és érces hangjával annyira elvarázsolta a zsűrit és a közönséget is – teszi mindezt a mai napig -, hogy meg is nyerte a műsort. Ő Rúzsa Magdi.

Rúzsa Magdi
Kép forrása: RTL

Rúzsa Magdiban kavarognak az érzések

Az újrainduló Megasztárral kapcsolatban a Borsnak azt mondta a háromgyermekes édesanya:

Tolultak bennem az érzelmek, az emlékek. Olyan sok minden eszembe jutott… Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg. Jó érzések kerítettek hatalmukba. 

Arról is beszélt, hogy a világ azóta nagyot változott: túl sok információ éri az embert szinte minden percben, és ebben a zajban kell megtalálnia és megmutatnia magát annak, aki tehetséges. Valljuk be őszintén, nincs könnyű dolguk. Ráadásul mindez még attól is függ, hogy milyen zsűri ül a székben, de ha jó kezekbe kerül egy fiatal, akkor nem hagyják elveszni tálentumait.

Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt. A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden. 

Nyitókép forrása: TV2
0 /eletmod/sztarok/kokeny-attila-szacsvay-laszlo-ruzsa-magdi-lapszemle/