Barion Pixel Wow! Király Linda egy irtó szexi miniben feszít – Dögös kép – Coloré

Wow! Király Linda egy irtó szexi miniben feszít – Dögös kép

2024. 03. 22.

Mindenkinek megvan a maga kis mumusa, amely ott csücsül a nyakába és olykor olyanokat suttog a fülébe, amely csak lenyomja az egot, az önbecsülést. Király Lindának valószínűleg ez a mumus a súlya.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen és ez benne a csodálatos, nincs ez másképp Király Lindánál sem. A dögös díva egy szexi miniben pózol az Instagramon, beintve ezzel azoknak, aki szerint csak az S-es méretű csajok mutogathatják meg formás idomaikat.

Király Linda szexi miniruhában pózol

Láttad az énekesnő új Insta posztját?

Szexi minibe bújtatta testét. A fotó arról tanúskodik, hízás ide vagy oda, az énekesnő elfogadta önmagát. Sőt mi több, büszke testére. Testsúlyingadozásának komoly egészségügyi oka van. Hormonháztartásának felborulásáért egy, az agyalapi mirigyen található daganat a felelős. Az énekesnő meghozta a nehéz döntést: habár műtét során eltávolítható lenne az elváltozás, de azt mégsem vállalta. Ahelyett inkább a gyógyszeres kezelésnek vetette alá magát, így akár évekbe is telhet, mire meggyógyul.

Nincs miért szégyellni a testét és ezt rajongói is kifejezik. A bejegyzéshez ugyanis olyan üzenetek érkeznek, mint:

Végre nem feketébe! Pozitív! Csinos vagy!

Káprázatos.

Gyönyörű vagy és ultra dögös.

Ami egy nő számára igazán nagy elismerés lehet, az nem más, mint egy másik nő véleménye. Márpedig a rajongók között sok hölgy dicséretével is gazdagodott Király Linda.

Kiraly Linda
Kiraly Linda a táncparketten légies és kecses / Kép forrása: TV2

Álljunk csak meg egy szóra!

A hétköznapi életet élők is szembesülhetnek a megfelelési kényszer alattomos lelki pusztításával. De miért is kellene megfelelnünk mindenkinek? Nemcsak arról van szó, hogy ez lehetetlen küldetés, hanem arról is, hogy életünk során egyre inkább rádöbbenünk arra, hogy csak egy személynek kell megfelelnünk: saját magunknak. Király Linda önelfogadása talán még inkább megerősödött azzal, hogy elvállalata a Dancing with The Starsban való szereplést. Megmutatta, hogy az ő testalkatával is teljes értékű táncos lehet, szexi ruhákban élvezhette a próbák és fellépések mindegyikét, ami a parketten is megmutatkozott.

Pozitív testképpel élni sokkal boldogabb és egészségesebb

Ezt a testet kaptuk és bár tudunk rajta sokat alakítani pusztán odafigyeléssel, valamint szépészeti beavatkozásokkal is, de ha elfogadjuk magunkat, az kihat a mentális egészségünkre, a szociális kapcsolatainkra, teljesítményünkre és az életminőségre is.

A média és a társadalmi normák gyakran befolyásolják azt, hogy mit tartunk szépnek, ezért a pozitív testkép kialakítása kihívásokkal is járhat. Ám a legfontosabb, hogy megtanuljuk elfogadni és szeretni saját testüket.

Nyitókép forrása: TV2