Kiderült, hogy Meghan és Harry mikor házasodott össze pontosan

2021. 03. 09.

Helyi idő szerint, vasárnap este 7 órakor került adásba Meghan és Harry interjúja, amelyet Oprah Winfrey-nek adtak a CBS csatornáján.

Képernyőfotó 2021 03 09 7.59.10
Borítókép forrása: YouTube

Azóta ugyan eltelt két nap, mégis újabbnál újabb témák kapnak főszerepet az online oldalakon a párral kapcsolatban, amelyek közül az egyik legnépszerűbb Harry és Meghan esküvőjének hivatalos időpontja. A pár 2018. május 19-én házasodott össze a világ szeme előtt, ám szárnyra keltek olyan spekulációk, melyek szerint már előtte kimondták egymásnak a boldogító igent. A válasszal egészen az Oprah interjúig vártak, ahol elárulták, hogy a tévében közvetített hivatalos esküvőjük előtt három nappal álltak oltár elé.

„Három nappal az esküvőnk előtt összeházasodtunk” – mondta Meghan, aki elárulta, hogy a Canterbury érseke a kertben adta össze őket.

Az anglikán egyház szerint a hivatalos házassághoz legalább két tanú szükséges, ugyanakkor az esküvői ceremóniát ennek ellenére is megtartották, hogy bensőséges és privát legyen.

A hercegné azt mondta az interjúban, hogy szerették volna elmondani egymásnak a saját esküjüket. A hivatalos királyi esküvőjükön rengeteg híres és befolyásos ember vett részt, de egy percig sem érezték a magukénak a nagy napot.

Forrás: JustJared