Barion Pixel Szívszaggató! Melanie Lynskey szomorúan vallott Kate Winslettel való barátságának végéről – Coloré

Szívszaggató! Melanie Lynskey szomorúan vallott Kate Winslettel való barátságának végéről

2023. 04. 26.

Kate Winslet és Melanie Lynskey egykor legjobb barátnők voltak, de a hollywoodi taposómalom bedarálta a kapcsolatukat, és a 45 éves Lynskey szerint rosszabb volt az elválás, mint egy párkapcsolati szakítás.

Melanie Lynskey sokak számára ismerős, hiszen tinédzser kora óta számos filmben szerepelt, de valahogy mindig megmaradt a mellékszerepekben és a B-szektorban. Most épp a Yellowjackets című thriller sorozatban játszik, de szerepelt a zseniális Candy szériában, Jessica Biel mellett, játszott a Mindenütt nő, illetve az Örökkön örökké című filmekben és még egy tucat produkcióban.

Karrierje kezdetén Kate Winslet a legjobb barátnője volt, akivel a Mennyei teremtmények című film kapcsán találtak egymásra. De utóbbi karrierje olyan gyorsan felívelt, hogy eltávolodtak. Erről most a Happy Sad Confused című podcast műsorban mesélt Josh Horowitz-nak.

Melanie Lynskey
Forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Annyira fájdalmas volt, mert nem történt semmi különös köztünk, egyszerűen gigantikus nemzetközi filmsztár lett, és nem volt sok ideje. Egyszer csak már nem hallottam többet felőle, ami fokozatosan történt, és ez történik a kapcsolatokban is. Az emberek eltávolodnak egymástól, őt elveszíteni azonban annyira fájdalmas volt számomra. Mindig is nehezen érintett, ha elvesztettem valakit, szerelmet, barátot. Az évek során azért edződtem, de ő egy nagy veszteség marad.

– mesélte Melanie Lynskey.

Mennyei teremtmények
Forrás: MoKép

Winslet mindig is hatalmas inspirációt jelentett Melanie számára, már megismerkedésük előtt róla vett példát. Lynskey különösen nagyra becsülte, hogy milyen finoman és okosan kezelte Winslet a testképére vonatkozó negatív megjegyzéseket is, amivel bizony ő is szembesült karrierje során.

Mennyei teremtmények
Forrás: MoKép

Nagyon dühös voltam, amikor ilyenekkel támadták. Elképesztő ember és színésznő, korszakonként születik ilyen emberből 1-1, a tehetségével kellene foglalkozni, a kvalitásaival.

– emlékezett vissza Melanie Lynskey.

Forrás: Vanityfair
Borítókép forrása: David Livingston/Getty Images