Barion Pixel Rengeteget változtak a gyerekek: a 41 éves Katalin hercegné új családi fotókkal köszönti a tavaszt – Coloré

Rengeteget változtak a gyerekek: a 41 éves Katalin hercegné új családi fotókkal köszönti a tavaszt

2023. 03. 20.

A hercegi pár, Katalin hercegné és Vilmos herceg Instagram-oldalukon tettek közzé néhány friss képet, amelyeken a hercegné látható gyermekeikkel a norfolki Sandringham birtokon.

Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin hercegné édes, új családi fotókat osztott meg a közösségi médiában hercegnéről, amelyen a 9 éves György herceggel, a 7 éves Sarolta hercegnővel és a 4 esztendős, csintalan Lajos herceggel látható.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

A képek anyák napja alkalmából, a norfolki Sandringham birtokon készültek, méghozzá egy fa lombkoronája alatt. A gyönyörű és szívet melengető felvételeket Matt Porteous fotós készítette. A 41 éves Katalin hercegné lezseren öltözött, egy fehér blúzban, farmerben és fehér edzőcipőben látható, a haját pedig jellegzetes nagy hullámaira formázta.

Az ifjú walesiek rengeteget változtak, ami természetes ebben a korban, hiszen „nőnek, mint a gomba”, ahogy mondani szokás. György és Sarolta inkább édesapjukra hasonlít, a kis Lajos huncut szemei viszont a Middleton-vonalat erősítik.

A hercegi pár a következőt írta a bejegyzéshez: „Boldog Anyák napját a mi családunktól a tieiteknek”. Az Egyesült Királyságban ugyanis most tartják az Anyák napját, amit idén először ünnepelnek II. Erzsébet nélkül. A mai Angliában ismert Anyák napjának dátumát a korábbi vallási naphoz igazították, mely mindig a nagyböjt negyedik vasárnapjára esett. Ezért van az, hogy Angliában sosem az év egy fix napján van Anyák napja, hanem mindig húsvét időpontjához igazodik.

A 74 éves Károly király ennek szellemében megható és egyben megrendítő emléket tett közzé, egy gyermekkori fotót magáról és édesanyjáról, aki akkoriban még hercegnő volt.

A színes relikvián Erzsébet egy egyszerű, szürke ruhát visel, ikonikus fehér gyöngysorával, míg Károly király kisgyermekként az anyja ölében állva mosolyog. A néhai királynő ekkor volt 22 éves.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/katalin-hercegne-foto/