Barion Pixel Koppintás és tisztelgés: a 40 éves Katalin újra gondolta azt a ruhát, amit korábban Diana hercegné viselt – Coloré

Koppintás és tisztelgés: a 40 éves Katalin újra gondolta azt a ruhát, amit korábban Diana hercegné viselt

2023. 02. 27.

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné egy fehér és piros tyúklábmintás kabátot viselt a Wales–Anglia rögbimérkőzésen.

Katalin hercegné anyósát mintázta egy sportmérkőzésen, legalábbis outfitjében. A néhai walesi hercegné feltűnően hasonlót viselt közel három évtizeddel ezelőtt, amikor 1990 decemberében Eugénia hercegnő keresztelőjén csatlakozott a rangidős királyi családhoz. Diana, ugyanis egy piros-fehér jellegzetes mintájú Moschino kabátkát viselte.

Katalin
Forrás: Northfoto

A 41 éves Katalin nagyon hasonló, csak kissé hosszabb piros-fehér kabátot viselt a minap, amikor férjével, Vilmos herceggel részt vett az Anglia–Wales mérkőzésen a cardiffi Princeality Stadionban. A hosszú fazonú kabát alá fekete garbós felsőt vett és vastag harisnyát húzott, hogy védje magát a februári hideg ellen, illetve egy fekete, velúr bokacsizma tette teljessé Katalin megjelenést. A walesi hercegné egy kis, krémszínű kézitáskát és egy pár fekete bőrkesztyűt is viselt, amikor a rögbi lelátójára lépett.

Katalin
Forrás: Northfoto

Diana korábban a kabát rövid változatához fekete-fehér szoknyát vett fel, ami ugyanabból a jellegzetes tyúklábmintából állt, amely lényegében egy különleges, kockás minta. Harry és Vilmos anyja az 1990-es eseményen egy fekete kalappal dobta fel szettjét, míg nyitott cipője fekete volt, piros orral.

Diana ruhája Moschino volt, az újragondolt változat pedig egy Catherine Walker kabát. Katalin először 2018-ban debütált ezzel a feltűnő kabáttal, és azóta is többször nyúlt hozzá, ami bizonyíték arra, hogy minden ruhatár időtlen kiegészítője lehet egy ilyen darab. A különleges kabát értéke 900 font, vagyis 386.000 forint.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/katalin-ujra-gondolta-azt-a-ruhat/