Barion Pixel Katalin hercegné és Meghan Markle 4 éve nem beszélnek egymással – újabb botránykönyv a láthatáron – Coloré

Katalin hercegné és Meghan Markle 4 éve nem beszélnek egymással – újabb botránykönyv a láthatáron

2023. 11. 26.

A sussexi hercegné életrajzi regényének alkotója szerint Katalin hercegné 2019 óta ridegen viselkedik az egykori színésznővel, még a karácsonyi ajándékokat sem köszöni meg.

Katalin hercegné és a sussexi sógornője nincsenek épp jó viszonyban, legalább is ezt állítja egy új könyv. Egy francia magazinban a királyi családról szóló új könyvének nyilvánosságra hozataláról írt cikkében Omid Scobie avat be a részletekbe. Azzal támadja többek közt Katalin hercegnét, hogy az sokkal több időt töltött már sógornője kibeszélésével (a háta mögött), mintsem amennyit valójában személyesen valaha vele töltött.

Omid állítja, hogy Harry és Meghan ajándékot küldtek a walesiek három gyermekének tavaly karácsonykor, de Vilmos és Katalin hercegné még csak nem is válaszoltak egy üzenettel sem.

Ez az újabb sárdobálás nem jön jól, hiszen pont a hetekben állította egy forrás, hogy Vilmos és Meghan békülni szeretne, nyitottak akár egy családi karácsonyra is – bár ezidáig nem invitálta meg őket haza senki. Sussex hercege édesapját, III. Károlyt is felköszöntötte 75. születésnapján, habár arra a rendezvényre sem hívták meg őket személyesen.

A „Meghan szócsöveként” elhíresült szerző megismétli korábbi állításait is, miszerint Sussex hercegnéje „soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába, soha nem érezte magát ott otthon, és soha többé nem akar részt venni a brit monarchiában.

Katalin hercegné
Forrás: WPA Pool/Getty Images

Omid Scobie szerint Harry kész elfelejteni a családjával kapcsolatos közelmúltbeli vitákat, és lemondott arról már, hogy bocsánatkérést vagy magyarázatot kapjon az ellenük irányuló viselkedésért.

Nehéz átlátni ezt a családi viszályt, lévén, személyesen senki nem beszélt velük, ki tudja, mi jár valójában a fejekben. De, ha hihetünk a könyvírónak, akkor ez a kapcsolat továbbra sem fog rendeződni.

A könyvnek mindenesetre jól jön a hírverés, és az olvasott részeket látva, igen botrányos oldalakra számíthatunk. A szerző a következő részleteket is megosztotta belőle: Meghan elmondta Károly királynak, hogy két királyi tag is rasszista módon beszélt fia, Archie bőrszínéről. A hercegné azért döntött úgy, hogy nem vesz részt a koronázáson sem, mert nem akart ismét visszakerülni az udvari szappanoperába.

Ennek ellenére ő és Harry továbbra is naprakészen tartják III. Károlyt azáltal, hogy például fényképeket és videókat küldenek neki az unokáiról. A 75 éves uralkodó állítólag azt is mondta a királyi család tagjainak, hogy ne bízzanak meg Harryben a Spare (Tartalék) című könyvének megjelenése után.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Stephen Pond/Getty Images