Barion Pixel Kiderült: Károly király ezzel a 4 dologgal hajlandó csak utazni – Coloré

Kiderült: Károly király ezzel a 4 dologgal hajlandó csak utazni

2023. 08. 25.

Károly király teljes mértékben teljesíti feladatait, melyek közé az utazás is beletartozik. Kiderült azonban, hogy nem utazik akárhogyan: van négy olyan dolog, amit mindig maga mellett akar tudni!

Lassan négy hónapja annak, hogy megkoronázták a herceget, s lett belőle Károly király. Bár szívesen pihen barmorali kastélyában, ellátja királyi feladatait, melyhez az utazás is hozzátartozik, úgy külföldön, mint belföldön.

Vannak bizonyos sztárallűrök, melyek leginkább az énekeseknél jellemzőek, akik különös dolgokat kérnek a szállodájukba, illetve érthetetlennek tűnő igényeik vannak az út során. Most Károlyról derült ki, hogy ha nem is sztár, de hasonló királyi allűrjei bizony neki is vannak!

Ha Károly király útra kel…

A király, mint kiderült négy dologhoz ragaszkodik utazásai során. Ezek egyike a gyermekkori mackója. Sok mindenen túl van már a játékmackó, hiszen a gyermek Károly eléggé meggyötörte, ám ekkor sem adták akárki kezébe megjavítani: csakis Mabel Anderson, a király gyerekkori dadája hozhatta rendbe a macit.

Ahová a király is gyalog jár, s ez bizony ez szó szerint értendő: az uralkodó ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy az egyedi készítésű, saját vécéülőke legyen alatta, ha rájön a szükség.

Károly király utazásai során szereti, ha négy bizonyos dolog mindig vele van / Kép forrása: Getty Images
Károly király utazásai során szereti, ha négy bizonyos dolog mindig vele van / Kép forrása: Getty Images

A saját szakácsról sem mond le útjai során. Ez a régmúlt királyainál is gyakori volt, ugyanis egy idegen szakács akár mérget is keverhetett az ételbe. A jelenlegi brit királynak más okai vannak: egyszerűen csak nem szereti a zsákba macskát, és inkább azt eszi, amihez hozzá van szokva.

Ezeken kívül van egy rendkívül furcsa szokása, amiben királyi család több tagja is osztozik: nem szereti a szögletes jégkockákat. Éppen ezért saját jégkockatartót hord magával, mert az abban formálódott jég nem ad olyan csilingelő hangot, mint a szögletes jégkockák.

Ha ez a négy dolog megvan, a király biztonságban érzi magát, és nyugodtan kel útra, vezessen az bárhová is.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/karoly-kiraly-4-dolog/