Barion Pixel Jóképű tinédzserek lettek Britney Spears fiaiból – Coloré

Jóképű tinédzserek lettek Britney Spears fiaiból

2021. 03. 02.

Repül az idő! Britney két kisfia, Jaden és Sean már a felnőttkor küszöbén állnak!

Képernyőfotó 2021 03 02 10.19.57
Borítókép forrása: YouTube

Az elmúlt hetekben nagy port kavart és mindenkit foglalkoztatott Framing Britney Spears dokumentumfilm miatt egyre több híresség áll ki az énekesnő mellett, aki 13 éve él édesapja, Jamie gyámsága alatt. 2007-es összeomlását követően pedig azt is megszabták neki, hogy mikor láthatja a fiait, ami óriási fájdalom volt számára. A gyerekek teljes felügyeleti jogát volt férje, Kevin Federline kapta, akivel azóta is együtt él a két tini. Most viszont hosszú idő után egy friss képet osztott meg az egykori popsztár a gyermekeivel, amelyhez egy megható szöveget is írt:

„Őrület, hogy repül az idő…. A fiaim már most olyan nagyok. Tudom … tudom … nagyon nehéz minden anyukának, különösen a fiús anyáknak, akiknek a fiaik ilyen gyorsan felnőnek. Nagyon szerencsés vagyok, mert a picikéim igazi úriemberek lettek, szóval biztosan jól csináltam valamit! Egy ideje nem tettem fel róluk képeket, mert abban a korban vannak, amikor ki akarják fejezni saját identitásukat, és én ezt teljesen megértem…”

A 39 éves Britney fiai szeretnek a nyilvánosságtól távol, visszavonultan élni az apjukkal. Ám, ahogy azt a kép is mutatja imádják az édesanyjukat és ők is támogatják a nagyapjuk elleni küzdelemben.

Forrás: People.com
0 /eletmod/sztarok/jokepu-tinedzserek-lettek-britney-spears-fiaibol/