Barion Pixel 23 év elteltével újra Jim Carrey lesz A Grincs – íme a részletek – Coloré

23 év elteltével újra Jim Carrey lesz A Grincs – íme a részletek

2023. 11. 21.

A most 61 éves színész, Jim Carrey a címszereplőt alakította 2000-ben Ron Howard karácsonyi mozijában és a zöld bundás lény hatalmas sikert ért el.

Jim Carrey hatalmas alakítása volt pontosan 23 évvel ezelőtt A Grincs, ami egyben a maszkmesterek, jelmezesek és látványtervezők talentumát is dicséri. Carrey egy rossz kedélyű, fondorlatos, zöld bundás lényt játszott, aki megveti a karácsonyt és a Kifalvi kiket, akit imádják az ünnepet. Dr. Seuss azonos című, 1957-ben megjelent könyvén alapult a film, ez volt az első élőszereplős feldolgozása. Mivel ez eredeti egy gyermekeknek szóló képeskönyv, a készítőknek jelentősen ki kellett egészíteniük a történetet, hogy egész estés film születhessen.

jim carrey
Forrás: Northfoto.com

Egy külföldi oldal számolt be frissen arról, hogy A Grincs folytatódik az Universal Pictures jóvoltából és minden bizonnyal Jim Carrey is visszatér az antihős szerepében. Habár korábban a Maszk sztárja azt nyilatkozta, nem rajong feltétel nélkül a folytatásokért, biztosan elvállalja a projektet.

Úgy gondolom, hogy a folytatások nagyrészt a kereskedelem érdek függvényei. Szerettem azt a kettőt, amit én csináltam, olyan karakterek voltak, amelyeket szívesen játszottam, de egy ponton azon kaptam magam, hogy szinte papagájként ismétlem a viselkedésem. Amikor 10 év telt el közted és az utolsó alkalom között, amikor ezt csináltad, hirtelen azt kérdezed: Hogy is játszottam akkor?… Szóval az eredeti ihletedet utánozod.

– mesélte az Ace Ventura filmek sztárja egy 2017-es interjúban.

A Golden Globe díjas színész a Sonic – a sündisznó második része után azt pedzegette, hogy elfáradt, szeretne visszavonulni. Eladásra kínálta fel Los Angeles-i birtokát is, ami 30 éve az otthona volt és amiért rajongott. Eljött a változások és a pihenés ideje. Azért mindenki reméli, hogy a rápihenés után teljes energiával veti majd bele magát A Grincs-be.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto