Barion Pixel Jim Carrey bejelentése mindenkit sokkolt: végleg visszavonul – Coloré

Jim Carrey bejelentése mindenkit sokkolt: végleg visszavonul

2022. 04. 01.

Bruce Willis afázia miatti visszavonulása is óriási sokk volt, ezért sem gondolta senki, hogy Jim Carrey is hasonló döntést hoz.

Jim Carrey szerencsére nem az egészsége miatt döntött úgy, hogy hátat fordít a filmkészítésnek, sokkal inkább a kora és a nyugodt élete az oka, amit annyira élvez, hogy nem szeretné azt semmi miatt felrúgni.

Jim Carrey Attends The Premier Of 'sonic The Hedgehog' At Zoo Palast In Berlin
Forrás: Northfoto

A színész legújabb filmje, a Sonic, a sündisznó 2. kapcsán adott interjút, amelyben még a riportert is megdöbbentette Carrey, egyik kérdésére adott válasza.

„Nos, visszavonulok, amit elég komolyan gondolok.”

Kijelentése után kapkodva hozzátette, hogy ha az angyalok hoznak számára egy olyan forgatókönyvet, ami a közönségnek és persze a rajongóinak is fontos lehet, akkor nincs akadálya, hogy újra munkába álljon, de most biztosan szünetet fog tartani.

Jim Carrey
Forrás: Northfoto

„Nagyon szeretem a csendes és spirituális életemet, nagyon szeretek festeni. Ilyet talán soha többé nem hallasz majd más hírességtől.”

A 60 éves Jim Carrey azzal zárta a beszélgetést, hogy elég volt számára a munkából és eleget dolgozott az elmúlt 30 évben. A zseniális színész olyan nagyszerű filmekben mutatta meg nem mindennapi humorát, mint a Dumb és Dumber, az Ace Ventura filmek, a Hantaboy vagy A kábelbarát.

Forrás: variety.com