Barion Pixel Jessica Simpson leleplezte 6 évvel ezelőtti kritikus állapotát egy fotóval, amin szinte nem is önmaga – Coloré

Jessica Simpson leleplezte 6 évvel ezelőtti kritikus állapotát egy fotóval, amin szinte nem is önmaga

2023. 11. 04.

Jessica Simpson rejtegette az igazságot, de eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljen és ezt egy képpel is alátámasztotta.

Jessica Simpson Open Book című memoárjában korábban elárulta, hogy szenvedélybeteg volt. Most az Instagramján megosztott egy fényképet magáról, az akkori szörnyű időszakában. Nemcsak Britney Spears lepte meg a rajongókat a kendőzetlen valósággal, pályatársa is a nyers valóság betekintésébe enged most mindenkit.

Ez a személy 2017. november 1-én kora reggel önmagam felismerhetetlen változata volt.

– kommentelte a 43 éves sztár, miközben közösségi oldalán megosztotta a fotót. A képen ülő nő tényleg nem is hasonlít a gyönyörű énekesre, arca szomorú, püffedt, tekintete üres. A kétezres évek dalos pacsirtája bővebben is kifejtette az Instagram Story-ban, mi is történt akkoriban.

Vissza akartam venni az életem, a fényem, visszanyerni önmagam. Elérkeztem ahhoz a ponthoz. Ahhoz, hogy ezt megtegyem, abba kellett hagynom az alkoholfogyasztást, mert az elmémet és a szívemet is uralta, és őszintén szólva kimerült voltam. Érezni akartam a fájdalmat, hogy becsületjelként hordozhassam. Meg akartam törni ezt a ciklust, hogy előre haladhassak…El sem hiszem, hogy már 4 éve. Nagyon sok tabu, megbélyegzés van az alkoholizmussal kapcsolatban. Az igazi munka, amit el kellett végeznem az életemben az volt, hogy ténylegesen elfogadjam a kudarcot, a fájdalmat, az összetörtséget és az önsors rontást. Nem az ivás volt a gond. Én magam voltam az. Nem szerettem magam. Nem tiszteltem a saját erőmet. Ma már másként van.

Jessica Simpson
Forrás: Michael Stewart/Getty Images

Az alkohol nem az egyetlen probléma volt Jessica Simpson életében, hogy lefogyjon, egy Ozempic nevű gyógyszer rabja is volt.

A háromgyermekes édesanya azóta leszámolt démonaival és másoknak is szeretne segíteni ebben a példájával és a nyíltságával.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Bryan Bedder/Getty Images