Barion Pixel Íme az 54 éves Jennifer Lopez és Josh Duhamel vadiúj vígjátéka – VIDEÓ – Coloré

Íme az 54 éves Jennifer Lopez és Josh Duhamel vadiúj vígjátéka – VIDEÓ

2023. 01. 17.

Az énekes díva, Jennifer Lopez és a sármos színész párosa nemcsak kifejezetten jó kémiáról árulkodik, de a Shotgun Wedding története is rém izgalmas és vicces.

Jennifer Lopez ugyan a Netflixszel több projektre kötött szerződést, de ez nem akadályozza abban a világsztárt, hogy más streaming platformokra is forgasson. Így a Prime Video csatornáján lesz látható a Shotgun Wedding, aminek a szereposztása egészen parádés. JLo mellett ugyanis főszereplő Josh Duhamel, Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz, D’Arcy Carden és Melissa Hunter is.

Jennifer Lopez és Josh Duhamel
Forrás: Northfoto

Az új előzetes még több izgalmat mutat be a filmből, melynek fő tematikája egy romantikusnak induló esküvő, mely végül akciódús túlélő show-vá válik. A “míg a halál el nem választ” kifejezés teljesen új értelmet nyer ebben a vidám, adrenalinnal teli kalandban, amikor Darcynak (JLo) és Tomnak (Duhamel) meg kell mentenie szeretteiket – ha előbb nem ölik meg egymást inkább a furcsa túszdrámában.

A Shotgun Wedding elég régóta készül, eredetileg nem Josh Duhamel lett volna a férfi főszereplő, hanem Armie Hammer. A Szólíts a neveden sztárja azonban olyan botrányba keveredett, ami azóta már történelem, és a karrierje egy csapásra véget ért. Hammert 2021 januárjában le is cserélték Duhamel-re és persze mindent újra kellett forgatni, amit addig felvettek. Így közel két évbe telt, hogy a nagyközönség is láthassa az akció-vígjátékot.

A Shotgun Wedding január 27-én debütál a Prime Videon. Jennifer Lopez következő Netflix projektje pedig a The Mother című film lesz, melyben a latin díva egy nyugalmazott bérgyilkost alakít, aki kénytelen visszatérni a vérkeringésbe, ha meg akarja menteni tulajdon lánya életét. A produkció 2023 májusában lesz látható a kedvelt streaming platformon.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/jennifer-lopez-film/