Barion Pixel Vége a keresésnek! Jennifer Lopez és Ben Affleck 2 év után végre megtalálták álmaik házát – Coloré

Vége a keresésnek! Jennifer Lopez és Ben Affleck 2 év után végre megtalálták álmaik házát

2023. 02. 14.

Jennifer Lopez és Ben Affleck több tucat lehetséges álomotthon után végre-valahára megtalálta a számára legjobb szerelmi fészket, amibe természetesen gyermekeiknek is lesz bőven hely.

Jennifer Lopez és Ben Affleck tavaly júliusban kötötte össze hivatalosan az életét, és bár akkor is folyamatosan keresték a helyet, ahol gyökeret verhetnek, egészen idáig nem jártak sikerrel. A legfrissebb hírek szerint viszont a két évnyi házvadászat véget ért, és egy 34,5 millió dolláros kastélyra esett a választásuk, amely hét hálószobával és 13 fürdőszobával rendelkezik Pacific Palisadesben.

"the Last Duel" Red Carpet The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

Az óriási rusztikus kanyonban található új otthonukban hat férőhelyes garázs, különálló vendégház, medence, kandallóval felszerelt étkező, valamint a hivatalos leírás szerint egy elegáns bár, jakuzzi és szabadtéri konyha található. A borospincén, otthoni edzőteremen és gyógyfürdőn kívül az ingatlan elsődleges lakosztályának saját erkélye, kettős fürdőszobája és egy óriási gardróbja is van.

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

A hétvégén Jennifer és Ben körbejárták a kastélyt, méghozzá a színész 14 éves lányával, Seraphinával, az anyjával, Chrisszel és Lopez ikreivel, Emmevel és Max-szel. Augusztusban Affleck egyébként eladta hatalmas, hét hálószobás Pacific Palisades-i kastélyát, mégpedig 29 995 000 dollárért egy ismeretlen vevőnek. A hét hálószobával, kilenc fürdőszobával, edzőteremmel, moziteremmel és gyógyfürdővel felszerelt lenyűgöző ingatlant 2018-ban, 19,2 millió dollárért vásárolta meg, hogy volt felesége közelében lehessen, akivel a 2015-ös válásuk után is barátságban maradt.

Azt nem tudni, mikor költözik pontosan a házaspár, de az biztos, hogy gyermekeikkel terveznek ott élni, akik mindkettőjük számára első helyen állnak. Jennifer Lopez és Ben Affleck 2020-ban, 17 évnyi szünet után talált ismét egymásra.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/jennifer-lopez-es-ben-affleck-haza/