Barion Pixel Jennifer Lopez és Ben Affleck a legrosszabb hollywoodi álompár? A fotóikon olyan, mintha véget nem érő civakodás lenne az életük – Coloré

Jennifer Lopez és Ben Affleck a legrosszabb hollywoodi álompár? A fotóikon olyan, mintha véget nem érő civakodás lenne az életük

2024. 01. 06.

A paparazzik gondoskodnak róla, hogy azt lássuk, Jennifer Lopez és Ben folyamatosan veszekednek és ezzel kivívják a legnegatívabb szerelmespár címkét.

Valószínűleg Jennifer Lopez és Ben Affleck nem értene egyet azzal, hogy ők a legnegatívabb álompár a bulvár szemében, mivel lépten-nyomon azt látjuk, hogy feszültség van kettejük között. Ezek vagy rosszul elkapott pillanatok, vagy ahogyan azt egy korábbi virális videónál is láthattuk, Ben valójában nem Jennifernek vágta a pofákat, hanem a fotósokra.

Annál is inkább nem valószínű, hogy ezzel a “citrom-díjjal” foglalkoznak és azzal, hogy megfeleljenek az álompár plecsninek, hiszen a díva Lopez napokon belül berobbantja új albumát, amihez ráadásul egy zenés dokumentumfilm is társul majd. Mindezek címe a This is me…now. A nagy dobásra egészen február 16-ig várni kell, de kicsivel korábban – pontosabban január 10-én – kijön majd róla egy kislemez, a Can’t get enough.

A sokak által legkedveltebb sztárpárt legutóbb heves vitába keveredve látták a St. Barts-i kiruccanásuk során, amikor a Gustavia fővárosában található előkelő helyeken vásároltak. Heves vitát folytattak a képek alapján, miközben együtt nézték meg a drága Bvlgari ékszereket, és egy ponton Ben pipának tűnt, miközben felesége különféle luxus darabokat próbált fel, ő kezeit a levegőbe emelte, Jennifer pedig feszült arckifejezéssel nézett előre.

Pár hónappal korábban pedig a nagy fekete autójukban ülve örökítették meg Jennifert Ben mellett, miközben Los Angeles-ben kocsikáztak. Míg Ben a fekete járművet vezette és erősen gesztikulált, Jennifer úgy tűnt, mélyen elgondolkozott, és látszólag komoly vitát folytattak. A pár azt nyilatkozta akkor is, csak egy rosszul elkapott pillanat, hagyják már békén őket ezzel.

Jennifer Lopez
Forrás: Emma McIntyre/Getty Images

Jennifer Lopez és Affleck 2022 júliusában kötöttek házasságot, majdnem 20 évvel azután, hogy lefújták első eljegyzésüket. Az 54 éves énekes-színésznő és az 51 éves hollywoodi sztár azóta vásárolt egy pazar, 60 millió dolláros megakastélyt, ahol együtt élnek Jennifer Lopez ikreivel, Max-szal és Emme-vel, akik édesapja Marc Anthony. Bennek 3 gyermeke van Jennifer Garnertől; Violet, Seraphina és Samuel, akik szintén sokat vannak velük.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Pascal Le Segretain/Getty Images