Barion Pixel Jane Seymour 40 éves lánya lélegzetelállítóan szép – Anya és lánya közös képen – Coloré

Jane Seymour 40 éves lánya lélegzetelállítóan szép – Anya és lánya közös képen

2022. 05. 02.

Jane Seymour egyszerűen szenzációsan nézett ki az éves Open Hearts Gálán, amelyet szombat este tartottak malibui birtokán.

A 71 éves színésznő a mai napig a legszebb sztárok között tudhatja magát, amelyet állítása szerint az egészséges étrendnek és a pilatesnek köszönhet.

Jane Seymour
Forrás: Northfoto

Tökéletes idomait és gyönyörű bőrét látva kevesen hiszik el, hogy legidősebb gyermeke már 40 éves. Jane Seymour lánya Katherine Flynn is részt vett az eseményen, aki le sem tagadhatná, hogy az egykori Bond-lány az édesanyja. Vonásaik, alakjuk és a mosolyuk is ugyanaz. Katherine mellett egyébként másik három gyermeke – Sean (36), valamint ikrei, Kristopher és John (26) – is jelen voltak a gálán, ahol büszkén pózoltak édesanyjuk oldalán.

Jane Seymour
Forrás: Instagram

Jane Seymour 1981 és 1992 között volt David Flynn felesége, akivel bár 11 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, gyermekeik – akiket a ide kattintva lehet megnézni – azóta is összekötik őket. Sokan azonban mind a mai napig arra kíváncsiak, hogy 71 évesen, hogyan képes még mindig 20 évet letagadni…

Jane Seymour
Forrás: Northfoto

Nos, Jane Seymour egy korábbi interjúban elmondta, hogy a 8/16 diétát próbálta ki, miután párja, David Green több kilótól szabadult meg ennek segítségével.

„Szeretem az olyan könnyű ételeket, mint a csirke, a hal, és friss zöldségek, amiket a saját kertemből szedek. Imádom a sült karfiolt köménnyel és a brokkolit rozmaringgal.”

Tehát nagyon figyel, hogy magas tápanyagtartalmú és egészséges ételeket fogyasszon, amelyek semmilyen tartósítószert vagy hozzáadott ízesítőket ne tartalmazzanak. Ezenkívül este 6 óra után már egyáltalán nem eszik.

A négygyerekes Jane a munkával sem állt le 70 felett. Olyan alkotásokban lehetett látni az elmúlt években, mint a Harry Wild, a B positive és az Igazság őrzői sorozatok.

Forrás: dailymail.com