Barion Pixel Csak imádni lehet: James Middleton ritka bepillantást engedett családi életébe – Coloré

Csak imádni lehet: James Middleton ritka bepillantást engedett családi életébe

2024. 04. 07.

Katalin testvére, James Middleton azzal viccelődik, milyen is az apaság, amikor hajnali 4-kor kell kelnie az újszülött Inigo-hoz.

Az élet egy hullámvasút, nincs ez másként az ismert és gazdag emberekkel sem. Miközben a Middleton család nagyon aggódhat Katalin hercegné daganatos megbetegedése miatt, azért öröm is jut nekik bőven, hiszen bátyjánál, James Middleton-nál megszületett az első gyermek, Inigo. A csöppség hat kutya mellé érkezett a brit vállalkozó és felesége, Alizee otthonába. Azóta már csak öt négylábú van velük.

James Middleton
Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

A kisfiú tavaly októberben született, apaságból pedig feladja a leckét, hiszen elég korán kelti a családot. A 36 éves James Middleton az Instagramon osztott meg egy fotót napi sztoriban és kommentelte is az életüket. Az újdonsült apuka által megosztott képen egyik kutyájuk volt látható, amint az arcát a mancsára támasztja. A felirat hozzá a következő:

Az arcom, amikor hajnali 4-kor felébresztett a 6 hónapos.

A rajongóknak nagyon tetszett a brit híresség kitárulkozása, sokan kommenteltek is neki, melyek többsége támogatóan szólt és viccesen ecsetelte, másoknál is bizony ilyen az, amikor csecsemő van a házban.

James Middleton 345 ezer követővel rendelkezik az Instán és sok érdekes és vidám pillanatot oszt meg a követőivel. Így kiderül az is, hogy az apaság és az üzlet mellett írásba is fogott. A tavalyi évben elhunyt kutyusáról, Elláról készül egy regény, aminek a kéziratát már be is mutatta egy videón.

A testvérével kapcsolatos nehéz helyzetet egy képpel reagálta le, amin ő és Katalin gyermekként látható a természetben.

Sok hegyet megmásztunk együtt az évek folyamán. Családként ezt is megmásszuk veled.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Isa Foltin/Getty Images