Barion Pixel Megrendítő! Sokkolta a rajongókat a 70 éves Jackie Chan, felismerhetetlen lett a filmsztár – Coloré

Megrendítő! Sokkolta a rajongókat a 70 éves Jackie Chan, felismerhetetlen lett a filmsztár

2024. 04. 22.

Korral számíthatunk arra, hogy felütik a fejüket az egészségügyi problémák. A 70 éves Jackie Chan miatt is aggódnak.

A napokban, azaz április 4-én töltötte be 70. életévét a gyors mozgású harcművész, színész, komikus Jackie Chan. Most azonban inkább egészségi állapota miatt szólunk róla.

Jackie Chan és az öregedés

A hongkongi színész Insta posztjában írt arról, hogyan élte meg azt, hogy éveinek száma 7-tel kezdődik.

…már 70 éves vagyok? Miután felépültem a sokkból, a második dolog, ami eszembe jut, az egy mondás, amit a nagybátyám, Sammo Hung mondta egyszer: szerencsés dolog megöregedni. Főleg mi, kaszkadőrök, nem tudjuk, milyen szerencsések vagyunk, hogy megöregedhetünk.

Az öregedéshez való viszonya tehát egész jó. Az azonban sokakat aggodalommal töltötte el, ahogy mostanában a színész kinéz. Ugyanis haja ősz, szakállat növesztett, amely szintén beszürkülve keretezi arcát. A Dailymailen keresztül ezt üzente a rajongóknak:

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit értesítsek, ne aggódjon! Ez csak egy karakter a legújabb filmemhez. A karakter megköveteli, hogy fehér hajam, fehér szakállam legyen és öregnek nézzek ki. Az évek során mindig hajlandó voltam új dolgokat kipróbálni egy filmhez, függetlenül attól, hogy ez egy kihívást jelentő mutatvány vagy egy karakter átütő megjelenése.

Nyitókép forrása: VCG / Contributor / Getty Images