Barion Pixel Jennifer Lopez meglepő dolgot mondott az öregedéssel kapcsolatban – erre a kijelentésre senki sem számított – Coloré

Jennifer Lopez meglepő dolgot mondott az öregedéssel kapcsolatban – erre a kijelentésre senki sem számított

2023. 12. 02.

Új album, új film és egy friss interjú, melyben Jennifer Lopez elmondja, szerinte végre a korosodó hölgyeknek is terem babér Hollywoodban.

Az 54 éves Jennifer Lopez egy friss interjúban beszél arról, miként vélekedik a koráról és arról, hogyan kezeli a showbiznisz a hasonló női karaktereket. Ezen kívül a közelmúltban további fantasztikus híreket is megosztott, többek között, hogy az új albuma mellé jön egy életrajzi ihletésű zenés film is vele.

jennifer lopez
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Az emberek rájöttek végre, hogy a nők az életkor előrehaladtával egyre szexibbé válnak. Tanultabbak, tapasztaltabbak, ami gazdagítja karakterüket. Ez a fajta változás nagyon szép és vonzó, és nem csak fizikailag, hanem belülről is. Ahogy idősödsz és egyre több tapasztalatod lesz, úgy leszel gazdagabb ember, és egyre többet is kínálhatsz magadból a világnak. Az a szépség, érettség, amelyet az öregedés során szerzel, a bölcsesség ragyogása.

Jennifer Lopez ezen kívül beszélt arról, hogy szerinte mostanság nyitott ajtók fogadják az 50+-os nőket is Hollywoodban és a filmiparban, és sokkal több szerep adódik, mint korábban. Így a nők értékesnek érezhetik magukat, bármennyi idősek is legyenek.

A Grammy-díjas latin ikon azt is hozzátette, imád dolgozni, és akar is, és ezt meg is teheti bármeddig, amíg arra vágya van. Talán 70, 80 vagy 90 éves koráig is.

Mindig is ez volt a gondolkodásmódom. Soha nem engedtem, hogy bárki beskatulyázzon aszerint, hogy honnan származom, mik a gyökereim, hány éves vagyok, vagy mert nő vagyok. Számomra ezek a határok nem léteznek.

Jennifer Lopez beharangozta azt is, hogy jön stúdióalbuma, This Is Me… Now címmel, amely a 2002-es This Is Me… Then című albumának folytatása. A teljes album 2024 február 16-án lesz elérhető, de róla az első kislemez, a Can’t Get Enough a tervek szerint január 10-én megjelenik. A projektet a This Is Me…Now: The Film című dokumentumfilm kíséri, ami a leírás szerint zenei és vizuális újragondolásaként szolgál majd nyilvánosan górcső alá vett szerelmi életének.

Egy rövid előzetes is látható már belőle, melyben JLo luxuskörülmények között mesél arról, hogy kislány kora óta csak egyet akar: szerelmet.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto