Barion Pixel A Fantasztikus négyes sztárja, Ioan Gruffudd ellen 13 éves lánya távoltartási végzést kért – Coloré

A Fantasztikus négyes sztárja, Ioan Gruffudd ellen 13 éves lánya távoltartási végzést kért

2023. 06. 04.

Alice Evans és Ioan Gruffudd lánya, Ella még csak 13 éves, de mind apjától, mind annak barátnőjétől messzire akar kerülni.

Ioan Gruffudd színészt többek között a Fantasztikus négyes Gumiembereként ismertük meg Jessica Alba oldalán, de ő a Mindörökké és a Harrow sorozatok főszereplője is.

A 49 éves sztár családi életében igen nagy zavar következett be, ugyanis lánya, a 13 éves Ella távoltartási kérelmet nyújtott be apja ellen. A Los Angeles-i legfelsőbb bírósághoz május 31-én benyújtott dokumentumokban a tinédzser ideiglenes távoltartási végzést kért apjával szemben, míg annak barátnőjétől, Bianca Wallace-től pedig polgári zaklatás elleni védelmet kér.

A híresztelések szerint Gruffudd és Wallace Los Angeles-i otthonában történt incidens után nyújtották be a kérelmet. Ella és húga, a 9 éves Elsie a városban voltak, és meglátogatták apjukat. A családhoz közel álló forrás szerint, Ioan azt akarja, hogy a gyerekek barátkozzanak Biancával, ám a nagyobbik, tinédzser lévén, ettől mereven elzárkózik és nem bírja apja új szerelmét elviselni. Ez lehet a konfliktus alapvető forrása a bennfentes szerint.

Premiere Of Global Road Entertainment's "show Dogs" Arrivals
Gruffud és családja 2018-ban. Forrás: David Livingston/Getty Images

Ioan Gruffudd és a szintén színész volt felesége, Alice Evans (a képen) a 102 kiskutya forgatása során estek szerelembe 2000-ben, 2007-ben házasodtak össze és 2021-ben váltak el. Sajnos a lányuk távoltartási kérelme nem az első ilyen incidens a család életében. Korábban ugyanis Alice ellen volt érvényben végzés, megtiltották neki, hogy férjét látogassa (zaklassa), sőt, olyan vádak is szóltak ellene, miszerint a közösségi médiában le akarja járatni volt férjét és annak új barátnőjét. Ioan szerint a volt felesége kimondottan erőszakos és bosszúálló, amiért ő elhagyta és el akart válni.

A mostani húzás a 13 éves Ella részéről többek szerint az anya manipulációja, hogy gyerekeit teljesen az apjuk ellen hangolja.

Forrás: People
Borítókép forrása: Arnold Jerocki/Getty Images