Barion Pixel Szavakat sem találunk rá! III. Károly király és Kamilla karácsonyi képéről beszél mindenki – Coloré

Szavakat sem találunk rá! III. Károly király és Kamilla karácsonyi képéről beszél mindenki

2023. 12. 27.

A szokásos brit ünnepi üdvözlőlap elkészült, nemcsak a walesi hercegék, hanem az újdonsült királyi pár, III. Károly király és Kamilla is kedvesen üzen.

Vilmos herceg és Katalin hercegné, no meg Sarolta, György és a kis Lajos évről-évre készülnek a családi fotózással, amely képek azután bemutatásra kerülnek karácsony alkalmából. Tőlük a jól megszokott monokróm, idilli fotókat kaptuk, idén azonban most először királyként, Károlyék is elkészíttették a maguk formátumát.

A walesi herceg és hercegné által kiválasztott fekete-fehér képen a pár mosolyogva látható fiai, György herceg (10), Lajos herceg (5) és Sarolta (8) hercegnő mellett, utóbbi a csoportkép közepén, egy széken ül. Mindannyian bájosan mosolyognak, a fiúk sima fehér ingbe öltöztek (György herceg egy Polo Ralph Lauren-ben stílusosan) és sötét nadrágba, míg Katalin hercegné és Sarolta hercegnő a fehér blúzhoz farmert húztak. Erre mondjuk, hogy sportosan elegáns, és a hercegi pár ezt karácsonykor sem fél viselni. A képeket Josh Shinner Yorkshire-i fotós készítette a család számára.

Idén először, a 75 éves III. Károly király és Kamilla is boldog királyi párként kerülhet fel üdvözlőlapjuk elejére. Ők azonban sokkal formálisabban üzennek természetesen, a fotójuk még a koronázáskor készült májusban, így a helyszín a Buckingham-palota.

III. Károly király
Forrás: UK Press Pool / Contributor / Getty Images

Ez a fénykép egyike volt azoknak a fotóknak, amelyek a királyról és királynéról teljes királyi díszben készültek a nagy napon. III. Károly király a birodalmi állam koronáját, míg Kamilla Mária királyné koronáját viseli. Az üdvözlőlapon az áll: Kívánunk Neked nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet!

Forrás: BBC
Borítókép forrása: Northfoto