Barion Pixel Geena Davis 66 évesen hibátlanul festett az Emmy vörös szőnyegén – Coloré

Geena Davis 66 évesen hibátlanul festett az Emmy vörös szőnyegén

2022. 09. 15.

Geena Davis a 74. Emmy-gálán jelent meg lélegzetelállító ruhakölteményében, fiával az oldalán.

A Microsoft Theatre-ben tartották az idei Emmy-díjátadót, melyen csak úgy hemzsegtek a sztárok, köztük Geena Davis is, akit három gyermeke közül a 18 esztendős Kian William Jarrahy kísérte el. A bájos és gyönyörű anyuka büszkén pózolt kanári sárga estélyi ruhájában, miközben fia szimpla eleganciával egy fekete öltönyt viselt, nyakkendő nélkül.

Az Oscar-díjas színésznő ruháját csillogó, hosszú fülbevalókkal egészítette ki, melyek tökéletes összhangban álltak a ruha övrészénél kirakott gyöngyökkel. A Thelma és Louise sztárjának haja sötét vörösesbarnára volt festve, ez pedig remekül adott kontrasztot az élénk ruhának, ahogy hosszú frizurája a vállára omlott.

Davist az ünnepségen érdekvédelmi munkájáért tüntették ki, így megkapta a Kormányzói Díjat az általa alapított Geena Davis Institute on Gender in Media-ért, amely egy nonprofit szervezet, ami a nemek közötti képviseletet kutatja a médiában, illetve támogatja a nők egyenlő képviseletét a filmes világban.

Geena Davis
Forrás: Northfoto

Az egyik ok, ami arra késztette Geena Davist, hogy létrehozza az alapítványt, az volt, hogy személyes tapasztalatai voltak Hollywood szexista bánásmódjáról az idősödő nőkkel kapcsolatban. Geena Davis azt mondta: „A filmszerepek valóban elkezdtek elkerülni, amikor beléptem a 40-es éveimbe. Ha megnézzük az IMDB -t, egészen addig évente nagyjából egy filmet forgattam. Azóta…az egész 40-es éveimben készítettem egyetlen filmet. Bezzeg a férfiak 40 felett kezdenek el ragyogni. Jól van ez így?”

A sztár a vörös szőnyegen jó barátjával, Madeline Di Nonnóval is pózolt, aki az intézet elnök-vezérigazgatója.

Forrás: dailymail.com

Borítókép forrása: Northfoto

A 66 éves Geena Davis visszatér – Új oldalát mutatja meg

A színésznő annak idején Stuart Little, kisegér, a Micsoda csapat, a Grace Klinika és még sok más neves produkció szereplője volt. Bár ma már nem kap olyan nagy figyelmet, mint fénykorában, a legfrissebb hírek szerint egy drámasorozatban tér vissza, amely a CBS csatornáján fog debütálni. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!