Barion Pixel Ezt a nőt veszi el az Igazából szerelem egykori szőke kisfiúja – Coloré

Ezt a nőt veszi el az Igazából szerelem egykori szőke kisfiúja

2023. 07. 28.

Thomas Brodie-Sangster, az Igazából szerelem bájos kisfiúja megházasodik, és nem is akárkit vesz el!

Az Igazából szerelem bár már húszéves, a mai napig sokak kedvenc filmje. Az akkor még csupán 13 éves Thomas Brodie-Sangster bájos fiúcska volt a filmben, ám mára már felnőtt férfi, aki megtalálta élete szerelmét, és úgy döntött, hogy feleségül is kéri!

A szerencsés nő a 37 éves Talulah Riley, aki nem más, mint Elon Musk volt felesége. Talulah szintén színésznőként tevékenykedik, és a Westworld-ben is játszott. Kétszer is feleségül ment Muskhoz, először 2010-ben, majd 2012-es válásuk után 2013-ban. Bár a frigy három évvel később végleges válással végződött, láthatóan jó viszonyban maradtak, ugyanis a Tesla tulajdonosa sok boldogságot kívánt a párnak.

A színésznő azt írta, hogy nagyon boldog, hogy két év randizás után szerelme megkérte a kezét.

Igazából szerelem – Felnőtt módra

A pár akkor ismerkedett meg, amikor Brodie-Sangster együtt játszott Riley-val Danny Boyle Sex Pistols című drámájában. A fiatal színész a zenekar menedzserét, Malcolm McLarent alakította a sorozatban, amely egy nagy-britanniai punkzenekar felemelkedését és a rock and roll forradalmát dolgozza fel. Riley a punk divattervezőt, Dame Vivienne Westwoodot alakította. A pár tavaly márciusban a Bafta-díjátadón jelent meg először együtt.

Az Igazából szerelem bájos kisfiúja Elon Musk volt  feleségét veszi el / Kép forrása: David M. Benett / Getty Images
Az Igazából szerelem bájos kisfiúja Elon Musk volt feleségét veszi el / Kép forrása: David M. Benett / Getty Images

Brodie-Sangster sikerei ellenére nem felejtette el az Igazából szerelmet, ugyanis nemrégiben újra összeállt a régi kollégáival, Hugh Granttel, Emma Thompsonnal, Bill Nighy-val és Laura Linney-vel a film 20. évfordulójára készült különleges különkiadáshoz. 2017-ben már volt példa arra, hogy Brodie-Sangster újrajátszotta a film egyik legemlékezetesebb jelentét, amikor a szerelmi gyötrelmekről beszélget filmbéli mostohaapjával, Liam Neesonnel.

Forrás: Breaking News Ireland.

Nyitókép forrása: Getty Images