Barion Pixel Hulk Hogan egy balesetet szenvedett fiatalnak segített – Coloré

Hulk Hogan egy balesetet szenvedett fiatalnak segített

2024. 01. 18.

A filmbéli szerepekkel gyakran annyira egyesítik a színészt, hogy a valóságban is azzal azonosítják. Hulk Hogan kemény fickó, a szerepei is ez mutatták, de most a magánéletben is bizonyította.

Az a fiatal lány, aki súlyos balesetet szenvedett a napokban, nemcsak azért hálás, hogy életben maradt, de azért is, hogy egy olyan hős mentette, mint Halk Hogan.

Vacsi után életmentés

A hétvégén együtt vacsorázott egy étteremben Hulk Hogan, majd autóba ültek és hazafelé tartottak, amikor előttük felborult egy autó. A szemük láttára történt minden. Felesége Facebook posztban számolt be az eseményekről.

Tegnap este, miután végeztünk a vacsorával Tampában, láttuk, hogy egy autó felborult előttünk! Őszintén csodálom a férjemet és a jóbarátunkat, amiért azonnal akcióba lendültek, kilyukasztották a légzsákot, majd a lányt gyorsan kihúzták a kocsiból. Minden jel szerint sértetlen maradt, csak nagyon megviselték a történtek.

Hulk Hogan
Kép forrása: Jerod Harris / Stringer / Getty Images

Igazi hős volt Hulk Hogan

Nem volt kérdéses, hogy meg kell állni és segíteni kell a bajba jutott sofőrnek. Az is kiderült, hogy az autót egy fiatal lány vezette. Az óriási ütközéstől kinyíltak a légzsákok és a lányt csak úgy tudta kiemelni a roncsból, hogy golyóstollal kilyukasztotta a légzsákot.

Nyitókép forrása: Julio Aguilar / Stringer / Getty Images