Barion Pixel Hugh Jackman egy feszültséggel teli családi drámával tér vissza a vászonra – Coloré

Hugh Jackman egy feszültséggel teli családi drámával tér vissza a vászonra

2022. 09. 02.

A nagy sikerű The Father rendezőjének, Florian Zellernek új filmjében láthatjuk viszont Hugh Jackmant, egy feszültséggel teli családi drámával tér vissza a vászonra, ráadásul Laura Dern, Anthony Hopkins és Vanessa Kirby oldalán.

Az elismert rendező előző színházi adaptációját, Az apa címmel 6 Oscarra jelölték, amelyből kettőt el is hozott, köztük a legjobb férfi főszereplőjét, aki Anthony Hopkins volt. Ezen kívül még bezsebelte a BAFTA-t, az Európai Filmdíjat és a César-díjat is. Ez már önmagában garancia lehet arra, hogy a soron következő adaptált forgatókönyv is ekkora siker lesz.

Hugh Jackman
Forrás: Northfoto

Pláne, hogy ebben is jelentős szerepet kap a legendás Anthony Hopkins, de mellette Hugh Jackman lesz a főszereplő, akinek volt feleségét Laura Dern, a jelenlegi, fiatalabb aráját pedig a Pieces of a Woman-ból ismert Vanessa Kirby alakítja.

A The Son, azaz A fiú egy újabb különleges családi drámát mutat be. A történetben a 17 éves Nicholas (Zen McGrath) szülei két évvel ezelőtt váltak el és Nicolas az apjához (Hugh Jackman) szándékozik költözni, aki azóta új családot alapított. Az előzetesből sejthetjük, hogy a serdülővel gondok vannak, ezt az anyja (Laura Dern) is kissé titokzatosan, de megfogalmazza. Peter (Jackman) kiegyensúlyozott családi élete és felívelő karrierje egy csapásra összeomolhat, ha nem néz szembe a múlt démonaival és nem találnak megoldást Nicolas furcsa viselkedésére. Vajon mi minden lappang a felszín alatt, és ki mit hallgat el?

Hamarosan kiderül, mert októberben debütál a mozikban az A fiú.

Ez is érdekelhet:

22 éves az X-Men – A kívülállók: döcögős casting nehezítette meg annak idején a film elkészítését

Huszonkét évvel ezelőtt ezen a napon mutatták be Amerikában az X-Men – A kívülállók című filmet, amely világszerte meghozta a kedvet a szuperhőstörténetekhez: a mű a képregény-megfilmesítési dömping első darabja. Cikkünkben olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak a történetszál keményvonalas rajongói, hanem a „laikus” nézők (különösen a Hugh Jackman-fanok számára) is érdekesek lehetnek. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

0 /eletmod/sztarok/hugh-jackman-uj-film/