Barion Pixel Rá sem ismerni a Holiday című film egykori cserfes kislányára – KÉP – Coloré

Rá sem ismerni a Holiday című film egykori cserfes kislányára – KÉP

2023. 12. 11.

A karácsonyi házcserés film, a Holiday, Cameron Diazzal és Kate Winslettel óriási sikert aratott, a szereplők közül páran pedig rengeteget változtak azóta.

Hihetetlen szinte, hogy közel 20 éve vetítették a nagy sikerű Holiday-t, amiben Jack Black, Jude Law, Cameron Diaz és Kate Winslet egy ízig-vérig romantikus történetet mutattak be, amelyben a két nő házat cserél, és egy kicsit életet is.

Holiday
Forrás: Netflix

A filmben voltak gyerekszereplők, Jude Law karakterének volt két kislánya, az egyiket az akkor hatéves Miffy Englefield játszotta, a kisebbiket pedig Emma Pritchard.

Holiday
Forrás: Netflix

Azóta 24 éves gyönyörű nővé cseperedett Miffy, aki mellett valószínűleg bárki elmegy ma már az utcán anélkül, hogy felismerné. A fiatal nő exkluzív interjút adott egy amerikai online magazinnak, melyből kiderül, hogy mára ő is anyuka, egy hároméves gyermeke van.

Úgy érzem, ő a legnagyobb változás. Van egy fantasztikus lányom, és nagyon-nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hogy otthon maradhatok vele az iskolakezdésig, ami igazából nincs is már messze. Nagyon-nagyon öregnek érzem magam, amikor ez eszembe jut.

– meséli nevetve Miffy, aki a covid alatt tartalmakat kezdett gyártani.

Ily módon szerzett hírnevet a TikTokon mostanra, ahol 70.000 követővel büszkélkedhet. A videókat párjával, Alex Whivley-Conway-jel és kislányukkal, Frankie-vel közösen készíti.

A fiatal anyuka imád szerepelni és kommunikálni, a videóiban pedig kapcsolatot tart kedvelőivel és távoli családtagjaival is. Rajong a divatért, de használt holmikat gondol újra és inspirál másokat is. Gyerekként is a szereplés vonzotta, fel sem fogta, mekkora dolog együtt szerepelni azokkal a színészekkel, pedig nagyon szegény családból jött. Egyszerre volt szürreális és boldog élmény számára. A mai napig kap üzeneteket emberektől, és elképesztően örül neki, hogy a Holiday által mások karácsonyának részese lehet még közel 20 évvel később is.

Forrás: People
Borítókép forrása: Netflix